Annet

HURRA! Ny inspirasjon fra Masalamagic

Feb 23, 2022

HURRA! Ny inspirasjon fra Masalamagic

Da er tiden inne for å dele en god nyhet, manus til ny kokebok er levert! Det blir mer indisk inspirasjon i samarbeid med Cappelen Damm. Jeg tror på at ting skjer når tiden er inne, det har noe med å være klar og da er jeg visst klar. Først må jeg takke alle som har pushet meg for å komme i gang, det er mye som skjer i bedriften og ikke alltid lett å holde fokus. Da er det godt å ha noen som holder meg igjen, det er så mye jeg vil gjøre. En spesiell takk til Aditi som setter korte frister for da er det ikke rom for utskeielser. Nå går det slag i slag, snart starter prosessen med bilder til boka og deretter layout. Jeg gleder meg, ikke minst til å få den i trykk og se de ferdige bildene. Ikke minst, takk til dere som blir inspirert og ønsker å vite mer om indisk mat og det jeg jobber med. Uten dere hadde ikke dette vært en mulighet, så tusen hjertelig takk! I den nye kokeboken har jeg samlet oppskrifter som jeg vet vil være til stor glede og inspirasjon, det har jeg skjønt gjennom spørsmål på kurs og interesse fra matinteresserte. Det er noen klassiske og flere av de er ukjente for norske ganer, men etter 40 år i Norge, vet jeg at de vil falle i smak. Som vegetarianer i 30 år, gleder det meg å se at interessen for vegetarmat øker. Det er mange vegetar retter, men tips til alternativ, slik at man kan finne noe for en hver smak. Du finner også en god innføring i indiske krydder og hvordan de brukes.

Gjennom 14 år med indisk matkurs, ca 500 innlegg på bloggen, 15 produkter i den etniske hyllen og to kokebøker håper jeg at det utvider matreportaret for alle som er glad i autentisk smak. Jeg ønsker å friske opp krydderutvalget i norsk dagligvarehandel, men det vil nok ta tid. Inntil da, må de som ønsker ekte smak gjøre en liten innsats. Dessverre finnes ikke alle krydderne i din nærbutikk, men ikke la det stoppe deg, besøk en ny butikk, søk på nettet eller ta en titt i nettbutikken vår. Husk gode råvarer med kvalitet utgjør halve smaken! Magien ligger i kryddersammensetningen. Så vær så god. MasalaMagic; å trylle med krydder!