Tilbehør

Koriander snacks

May 28, 2022

Koriander snacks

Nå tenker du muligens, nei enda en oppskrift med koriander gitt. Er hun ikke lei, men faktisk så er jeg selv virkelig overrasket over bruksområder og omfanget av pastene mine.

Jeg har i noen år blitt spurt om å blogge og argumentet mitt den gang var at det ville ta lang tid og hvordan skulle jeg klare å lage så mange oppskrifter hele tiden. MEN, vet dere hva? Det går nesten av seg selv, nå har bloggen snart eksistert i et år og tilbakemeldingene har vært meget positive.

En tidlig ettermiddag kom et par venner uanmeldt innom før de skulle videre i et middag selskap. Det var verken tid til noe tungt eller tidkrevende. Når det er besøk hos meg, kan de jo ikke dra uten å spise noe! Ost og kjeks er det så lett å forspise seg på så det ville de ikke ha. Det er uhørt å ikke servere noe, så noe veldig enkelt måtte det bli!

Jeg hadde kjøpt et tynt brød som kalles libabrød i en utenlandsk butikk. Med pizzaskjærer laget jeg snitter som sirupsnipper, penslet 2 ss med korianderpaste og stekte de på stekebrett i stekeovnen på 170 grader i 12 min. Servert med raitamiks som dipp.

IMG_3680 IMG_3690


Så tok jeg vanlige cashewnøtter og gjorde det samme, men bakte de i 15 min.

1-2 ss til 100 gr nøtter. Mens dette godgjorde seg laget jeg lemonade.
Sim salabim - Mye bedre enn potetgull og cola!

 IMG_3691