Tilbehør

Smaken er som baken; todelt

May 23, 2022

Smaken er som baken; todelt
Innlegget inneholder annonselenker

Da er det allerede tid for pepperkaker igjen, syns ikke det var lenge siden vi hadde Halloween og gresskarsuppe! Det er alltid koselig med pepperkaker og gløgg, men hva med en annen vri som også metter litt. Uansett sammensetning, godt er det! Inntil jeg får bakt mine egne, bruker jeg ferdig kjøpte.

IMG_5283

Her kan man selvsagt bruke forskjellige oster og man trenger ikke oppskrift, men min favoritt ble denne. Mengde ost og chutney er smak og behag, men husk at mine chutney er meget smakfulle, så du trenger ikke så mye per kjeks for å få piffet de opp. Snakket i forrige uke med min svigerinne og hun hadde faktisk brukt mango & lime chutneyen på samme måte, mens jeg synes den blir for kraftig til muggost og foretrekker den til modne oster som Ridderost og Jarlsberg. Daddel chutney synes jeg passer utmerket til myke oster som Brie og Camembert.

IMG_5295IMG_5311

(Reklame for egne produkter)

Dette trenger du :

Norzola

Pepperkaker

Nirus Mango chutney

Valnøtter (kan sløyfes)

Ruccola/paprika eller andre grønnsaker

Her er forresten en pekepinn på hvor mye ost man beregner pr person.

Forrett: 60 gr

Hovedrett: 200 gr

Dessert: 110 gr

Kveldskos: 150 gr


 

Husk lørdagsåpent i Helgesensgate 73B i dag for unike julegaver fra 10:30-15:30. Håper å se dere!

God adventstid