Vegetar

Ost og kjeks med chutney

May 05, 2022

Ost og kjeks med chutney
Selv er jeg veldig glad i småretter som ost og kjeks. Både som forrett eller småspising. Det fine med måltidet er at man kan variere det så mye man vil. Spesielt med flere smaker, som ikke kun kommer gjennom osten. I tillegg er det lov med litt mindre grove kjeks i denne sammenhengen :) Her er min lille variant for søndags-kosen, hvor jeg har kombinert tamarind og daddel chutney med ost. Samtidig valgt chili pickle som prikken over i-en, slik får jeg en ekstra smakstilsetter, da jeg er veldig glad i sterk mat. Papadam passer også ypperlig som en type "kjeks", spesielt for de som ikke tåler gluten. Med denne typen snacks kan du variere etter ønske, som for eksempel fler grønnsaker eller andre typer ost. Dette er defintivt en snack du kan nyte med god samvittighet! IMG_3300IMG_3302 God søndag! Håper helgen har vært fin og har ladet opp batteriene til en ny uke :)