Vegetar

Matpakke med smak

May 28, 2022

Matpakke med smak

Nå som ferien er over og høsten lister seg på ville jeg tipse om en smakfull lunsj. Både for store og små. Her kan man bruke hva slags kjøtt man ønsker, og det trenger ikke være vanskeligere enn å bruke rester fra middagen.

Koriander paste er også veldig god til fisk, spesielt laks, scampi eller grønnsaker. Hovedsakelig er det en marinade, ved at du blander paste og yoghurt. Glasset holder til 1 kg kjøtt, så det er fint mulig å lage til både familien og selskap. Paste er laget av krydder, urter og olje som er knust til fin saus. Chili, lime, eddik og olje har en konserverende effekt og gir en naturlig lang holdbarhet ved oppbevaring i kjøleskap når det er åpnet. Vi ønsker å gi deg fleksibilitet til å lage rettene sterke eller milde etter smak, bruke foretrukne råvarer og fortsette det indiske mateventyret på ditt eget kjøkken.


I oppskriften har jeg brukt:

  • 300 gr. Kylling
  • 30-40 gr. Paste (tilpasses ettersom hvor mye smak du vil ha)
  • 1 ss. Naturell yoghurt
  • Litt olje til steking

STEG 1 : Bland sammen paste og yoghurt, tilsett kylling kuttet i strimler.

Untitled

STEG 2 : Stek kyllingen i stekepanne. Husk å ha i litt olje først.

Untitled1

Untitled2

STEG 3 : Rist gjerne brød/rundstykker, om du vil ha mer smak er det godt med litt chutney. Legg over kyllingstykkene og pynt med for eksempel tomater, ruccola eller eventuelt det du selv ønsker.

Untitled7
Du finner de smakfulle produktene i den etniske hyllen på Meny, Ultra og Centra :)

Håper det smaker - Lykke til!