Tilbehør

Håndlaget nan i dagligvaren

Feb 22, 2022

Masalamagic nan

HURRA! Nå får du endelig nan fra Masalamagic i dagligvare. Siden det er et festbrød, er det riktignok laget på hvetemel. Dette er den første og eneste kvalitetsrike nan uten laktose eller egg, OG er håndbakt i en tandoor. Fra i dag kan du finne våre nan i butikker, pakken er på 260 gr og inneholder to brød.

Håndlaget nan i dagligvaren

I tillegg til indisk mat smaker den nydelig til måltider med kjøtt, fisk, grønnsaker, suppe og salat. Jeg har brukt ett år på å utvikle en perfekt nan og brukt min erfaring gjennom 14 år med kurs og catering til et brød som gir restaurant opplevelse på eget kjøkken. Opp gjennom årene har mange spurt når vi kan levere dette, men jeg har måttet teste det mange ganger for å få et godt resultat. Målet vårt er å ha best mulig kvalitet på alle produktene i serien vår. Siden det er et festbrød, kompletterer det et autentisk indisk måltid. 

Håndlaget nan i dagligvaren

Nan er det mest etterspurte produktet i det indiske kjøkken. Nå kan endelig nan-elskere få restaurant-kvalitet på sitt eget kjøkken, fordi den er håndlaget i en tandoor. Brødet er best når den varmes i stekeovn eller i brødrister! Med tanke på tidsklemma og at man i dag har behov for et raskt måltid til forskjellige tider, anbefaler jeg oppvarming i brødrister for en sprø smak. Under Mughal æra i India fra rundt 1526, var naan fylt med kjøttdeig en populær frokost blant de kongelige . Selve navnet nan betyr "brød” og er den mest kjente brødtypen av utallige flere i det indiske kjøkken.

Pensle naan med litt vann og varme i brødrister eller 2-3 min i stekeovn på 200°C.

Håndlaget nan i dagligvaren

 

Serveres med smør eller ghee og spises øyeblikkelig. Åpnet pakning kan oppbevares i 24 t eller fryses. Bør ikke fryses ned etter opptining!

HÅPER DET SMAKER!