Sjømat

Lakserull

May 28, 2022

Lakserull

Å være kreativ med mat handler om å eksperimentere og tørre å tøye grensene litt. Da jeg startet med mine kokkekurs, hørte jeg indiske venner si: nordmenn kommer ikke til å like raita og sterk mat. Du må ikke finne på å lage for sterk mat, derfor er det ekstra gøy å se i dag at flere liker den sterke chili picklen min.

Forleden dag kom en dame innom kurs senteret og skulle ha hele 6 glass (!), tre til seg og tre til søsteren sin. Så gøy! :) Likeledes ser vi i dag flere fiskeoppskrifter med ingefær og hvitløk, dette var helt utenkelig for noen ti år siden.

Chili pickle ser forresten slik ut og kan kjøpes på kurssenteret vårt. Send en mail til niru@masalamagic om du trenger denne friske godbiten! :)

Chilipicle (reklame for egne produkter)

Her er en oppskrift som min 15 år gamle datter har satt sammen, den ble godt tatt i mottatt i heimen. Prøv du også, jeg har laget fisk med koriander. Da jeg begynte bloggen delte jeg også denne oppskriften med kylling. Her er en spennende sammensetning av røkt laks blant annet med mango og lime chutney.

Dette trenger du :

1 lompe

Omtrent 1 ss kremost (krydder)

1 ss mango og lime chutney

2 ss paprika i terninger

Ruccola (etter behov)

To røkt laks skiver

3 cm celleri

IMG_2705 IMG_2709

Kanskje dette kan være en idé til 17.mai? Her har du hvert fall snacks, mellommåltid og fingermat på 1-2-3! God helg og god fornøyelse :)

relaterte artikler