Mango Mania

Vegansk mango iskake

Feb 22, 2022

Vegan mango iskake

I dag har jeg en super enkel tilførsel i min mango mania - min favoritt kategori! Vegansk mango iskake laget på kun tre, ja tre, ingredienser! Jeg trenger kanskje ikke nevne at dette er egen reklame, da jeg alltid bruker mangopuré fra min egen matserie? Velger å nevne det selvom, for ordensskyld. 

Oppskriften er faktisk laget av minstejenta på 16 år som er aktivt involvert i familiebedriften. Mine 3 barn har laktoseintoleranse og minste tåler heller ikke hvetemel, så sammen liker vi å prøve retter uten disse ingrediensene. Denne er supergod og superenkel, ingen gluten eller egg og du kan lage den på kokosmelk hvis det er gjester som ikke skal ha melkeprotein. Syrnet melk av soya eller havre kan også brukes. For ikke-allergikere bruk vanlig yoghurt eller kesam naturell. Kan det bli enklere?

VEGANSK MANGO ISKAKE

½ l soya yoghurt

½ l mangopuré

Diverse nøttemiks

Eventuelt korinter/sukat

Vegan mango iskake

Fremgangsmåte :

  • Bland yoghurt og mangopuré.
  • Hakk nøtter og eventuelt sukat.
  • Legg nøttene i bunnen av en rund kakeform og hell over blandingen.
  • Sett i fryseren over natten eller til alt har stivnet.

Pynt med mangopuré på toppen eller frisk frukt og nøtter. 

Vegan mango iskake

Meget god fornøyelse :)