Kjøtt

Tandoori spaghetti med parmesan

May 11, 2022

Tandoori spaghetti med parmesan

Sponset ost

Nå har jeg laget et skikkelig fusion måltid siden jeg ble spurt om å skrive om parmesan ost. Dette er ikke noe typisk indisk, verken spaghetti eller ost. Vi har panir, men den har helt annerledes smak. Ostene jeg fikk har forskjellige modningstider og smaker sterkere jo lenger de har modnet. De er laget av naturlige råvarer og er laktosefri! Parmigiano Reggiano ostene produseres i Nord-Italia.

IMG_5421

Normalt bruker jeg noen cherry tomater sammen med grønnsaker, ellers blir retten litt tørr. Her har jeg prøvd en ny vri med granateple frø, og det ble faktisk veldig friskt og godt!

Dette trenger du :

250 gr kjøttdeig

2-3 ss tandoori paste

½ paprika i terninger

10 sukkererter

Garnityr:

Ringle med 1 ss olivenolje

En neve roccula

En neve granateplefrø (kan sløyfes)

Raspet parmesan

IMG_5372IMG_5476

Fremgangsmåte:

Kok spaghetti (jeg brukte glutenfri) etter anvisning i saltet vann og sil av. Stek kjøttdeig sammen med tandoori paste, tilsett grønnsaker.

Når grønnsakene er myke, ha i spaghetti. Serveres straks med roccula, granateplefrø og raspet parmesan.

God fornøyelse!