India

Internasjonal yogadag

May 25, 2022

Internasjonal yogadag

I går var det internasjonal yoga dag som ble feiret i hele verden. I Delhi var det nærmest 40 000 mennesker som praktiserte de urindiske stillingene i 41 varmegrader puh! Belønningen ble Monsun i fullstyrke men heldigvis etter arrangmentet. Se mer fra India her.


 

Norges største yogaklasse.

Alle som har vært med på store arrangementer vet at det er et samarbeid mellom mange ildsjelder som resulterer i et vellykket opplegg. Jeg kjenner ikke alle detaljer eller alle involverte parter.

Tusen takk til den indiske ambassaden og ambassadøren Hr Browne som var primus motor for å arrangere dette eventet. En stor takk til Telenor som stilte arenaen gratis til rådighet, ikke minst til 1400 deltakere som gjorde dagen til en fantastisk opplevelse. Det gøy å se så mange kjente fjes, og trene med min sporty mamma på 75 og min kjære Sunil. Deltakelsen var 50/50 nordmenn og indere, og arrangementet ble tatt opp og blir vist i India senere. Merkelig nok var det ingen dekning fra norske medier?

Det startet med live fiolin, tabla og sitar musikk fra Shrilal Sehajpal med sønnen Jai Shankar, (Skandinavias beste tabla spiller) og datter Rohini. Seansen var delt i to, det startet med Navneet og Sumeet på scenen, der videoen under ble vist:

Hr Browne kom og orienterte. Så var det yoga i to omganger ledet av Jane og Anneline. Det hele ble avsluttet med en fantastisk Kathak dans av Lavleen Kaur og den indiske nasjonalsangen.

IMG_3874 IMG_3894 IMG_3889IMG_3889IMG_3896IMG_3896IMG_3900


Så til deg som ikke fikk muligheten i år, merk deg datoen for neste år allerede: 21 juni 2016. Har du tid og lyst er det muligheter i Oslo som for eksempel Yoga i Frognerparken 2015 - Facebook

Håper vi ses!

NAMASTE!