India

India - Påskeferien 2017

Feb 23, 2022

India – Påskeferien 2017

Det har ikke vært mye påske ro for meg i India. Atmosfæren er fylt av lyder, lukter, støy og masse mennesker i Delhi. For rolige oaser bør du ty til parker, muséer, yoga eller spasentre. En uke i India føles lenge, hjemme går dagene så utrolig fort. Jeg er tilbake i jobb etter en god uke og for min del er India alltid supert siden jeg får ny inspirasjon og nye opplevelser. 

Temperatur messig var det allerede over 40 grader, noe som vanligvis først er i slutten av mai og i begynnelsen av juni. Jeg synes det bare var deilig, men må innrømme at det var godt å ty til air-condition innimellom. Ulempen med air-condition er at det er stor sjanse for å bli forkjølet når man veksler på å være i varmen og inne i nedkjølende rom og kjøretøy. 

India – Påskeferien 2017

India – Påskeferien 2017 

Denne gang var det bryllup, shopping, pynt, arrangement, underholdning, massasje, pleie og selvfølgelig masse, masse god mat. Jeg får også muligheten til å bruke indiske klær, spesielt sari som jeg elsker å bruke! Nå har jeg jobbet hardt med meg selv for å ikke kjøpe nye sarier, til sammen har jeg klart det på de tre siste turene! Det er rekord og noe å være stolt av! Siden sønnen min gifter seg neste år, kommer jeg nok sterkere tilbake innen den tid. Hehe. I løpet av uka ble det ingen tid til yoga eller trening, men jeg har ingen dårlig samvittighet. Jeg sov lenge med glede og hadde bevisst lagt igjen joggeskoene hjemme. Siden det var familiebryllup, ble det tid til kos med familie og venner.