India

Duften av India – Masalamagic på tur i nord-India

Apr 05, 2022

Duften av India – Masalamagic på tur i nord-India

NAMASTE her er en hilsen fra min kulinariske reise i nord-India. Nå er vi omtrent halvveis i reisen, 3 byer og et par småsteder er allerede tilbakelagt. Kameraene viser rundt 700 bilder i snitt per person til nå og mer skal det bli!

Vi har gjort unna slottsbesøk, overnatting på palass, herskapsvillaer og moderne by-hotell, tempelbesøk, opplevd kokkekunst, kamelsafari og overnatting i ørkenen, elefantridning i kongebyen, rickshaw i gamlebyen, besøkt en offentlig barneskole, sett slangedans og shoppet safran, tradisjonelle krydder, Peshmina skjerf, India t-skjorter, silke, lin og marmor +++. Enda gjenstår dyrelivet, kanskje ser vi tigeren?? Avslutningen er selveste prikken over i’en – kroneverket Taj Mahal.

Omtrent 2300 km tilbakelegges høyt og lavt, fylt av kontraster, opplevelser med sjokk og fryd. Temperaturen er herlig med sine 30-34 grader og litt brunfarge har vi klart fått. Videre får vi daglig nye smaksopplevelser med spesialiteter fra hvert sted vi besøker. Det er med andre ord lett å forspise seg 🙂

Jeg er privilegert som får leve ut drømmen min, ikke bare på kurskjøkkenet eller treffe forbrukerne i butikk, men også med herlig påfyll gjennom slike reiser. Hver dag tilbringes med forventningsfulle mennesker som gleder seg til gode opplevelser med Masalamagic.

 

Tusen, tusen takk til alle deltakerne og oppdragsgivere for tilliten og muligheten. Hver tur blir annerledes og jeg nyter å se glade og fornøyde reisekamerater oppleve ”Duften av India”. Jeg har lagt ut litt underveis på instastory og mystory på snapchat. Navnet er masalamagic om du allerede ikke følger meg 🙂 Etter at turen er over, skal jeg møte resten av familien i New Delhi og vi skal videre i et bryllup.