Dessert

Mangois med sjokoladebiter

May 24, 2022

Mangois med sjokoladebiter
Innlegget inneholder annonselenker

Iskrem er NAM uansett sesong, det synes i hvert fall jeg. Sjokolade elsker jeg også og to gode ting sammen kan ikke bli annet enn SUPERGODT. Får jeg en god kopp kaffe til denne, er det prikken over i én J Man trenger ingen ting annet til denne! Det hender at jeg får fløte til overs og denne er en kjempefin dessert å ha i fryseren. Jeg laget den med laktosefri krem, er du vegan kan du bruke havrefløte eller soyafløte på samme måte. Slik lager du den på 1-2-3.

IMG_7457

MANGOISKREM MED SJOKOLADE 

6 dl kremfløte

2 ss sukker

600 gr Nirus mangopuré

150 gr mørk sjokolade

IMG_7444

Fremgangsmåte:

Visp kremfløte og sukker, bland i mangopure og sjokolade biter. Ha i form og sett den i fryseren.

MAGISK GOD!