Dessert

Kokos og sjokolade laddo

May 24, 2022

Kokos og sjokolade laddo

Dette her er fusion på sitt beste! Her er noe som jeg har blitt sååå fornøyd med og akkurat i tide til Diwali på søndag. Hør på dette, hvetefri (ja, jeg har lært meg at det er bedre enn å skrive glutenfritt!), egg og melkefri. Riktignok har jeg hatt i malte mandler, men de kan droppes til fordel for mer kokosmasse. OG, etter smaken på disse, fikk jeg flere nye ideér (kommer snart på bloggen).

img_8226

Jeg er glad i sjokolade (litt for mye egentlig), kokos likeså. Kombinasjon ble kokos og sjokolade laddo. Laddo betyr en runding eller bolle i dobbelforstand, det vil si kan også betyr en tjukking. Disse lager du på null, komma niks. Ulempen er bare at de forsvinner veldig fort. Masala chai eller vanlig svart kaffe er det beste med disse.

KOKOS OG SJOKOLADE LADDO

100 gr kokosmasse

100 gr smeltet sjokolade

30 gr mandler

2-3 ss kokosmelk

4 ss kokosmasse til pynt

img_8218

Fremgangsmåte:

  • Smelt sjokolade og mal mandler med skallet på.
  • Bland alt i en bolle, rull til små emner.
  • Dypp i kokosmasse og la stå i en halvtime, hvis du klarer.

img_8229

Mmmmm – Dette er virkelig en god fornøyelse!