fbpx

Her er take-away menyen vår klikk her: TAKE AWAY MENYEN

Bestill på 94057890 og hent selv i Helgesensg. 73B så får du 10% eller få maten levert direkte hjem til deg via Foodora og Just eat.

For å bestille gavekort trykk her: GAVEKORT

    • EnglishNorwegian

Det Nord-indiske kjøkken byr på mange smakfulle retter, vegetarretter, tandoori retter, karri retter. Det brukes flere krydder som etter hvert er tilgjengelige også i dagligvareforretninger. Når det gjelder chili og styrken på retten, velger du selv hvor sterkt du vil ha det.

Vegetar:

Det indiske kjøkken bugner av grønnsaker, linser/bønner, soya produkter. Et vegetarmåltid består for eksempel av ulike typer grønnsaker, linser/bønner sammen med basmati ris eller roti (hverdagslompe) / det berømte naanbrødet.

Tandoori:

Tandooriretter er Nord-indisk spesialitet som ikke finnes andre steder i India.Rettene tilbredes i en tradisjonell leir ovn som er støpt på gulv. Denne tønneformede leir ovnen fyres opp med kull. Kjøttet marineres blant annet i yoghurt og krydder/urter, slik at det blir meget mørt. Kombinasjonen av leire og kull gir ekstrem høy varme hvilket gjør at porene i kjøttet lukker seg meget raskt og får en fortreffelig aroma som er til å bli avhengig av. Derav kommer navnet tandoori som betyr tilberedt i en tandoor.
Faktura : Dalsveien 57B, 0775 Oslo