LUKTEN AV INDIA

 

Jeg gleder meg til å ha deg med på en kulinarisk reise til Nord-India. Det er flere høydepunkter på turen, som eksempel kan nevnes: imponerende templer, historiske palasser, fort, fantastiske Taj Mahal, kongelig elefantridning, rickshaw-ride og båttur på Ganges. Er vi heldige ser vi tiger eller leopard på safari i nasjonalparken.

 

Dette er India fra det hverdagslige til gastronomi, vi spiser enkel mat, tempel mat, street food, bugnende buffeter, på spesielle restauranter og får to eksklusive kokedemonstrasjoner med oppskrifter og hemmeligheter fra flinke kokker, og selvfølgelig påfølgende herskaplige måltider.

 

I tillegg er det masse som venter oss rundt hjørnet og utenfor bussvinduet som ikke kan planlegges og forklares i forkant. Gjør deg klar for minnerike opplevelser med kontraster som fattigdom, rikdom, fantastiske måltider og enkel mat i tempel.

 

Du er valgets kaváler. Shopping er selvfølgelig viktig og det er virkelig nydelige gaver å gi bort eller skjemme bort seg selv med alt fra enkle armbånd til slikk og ingenting, sølvsmykker, edelstener, pashmina skjerf/ sjal, silkestoffer, tepper til omtrent halvparten av norske priser.

 

Med Varanasi får du prikken over ién. Selv om du kun har sett en brøkdel av India, er det noe av det mest essensielle du vil oppleve. Båtturen på Ganges og kveldsritualene er noe du sent vil glemme. I tillegg er vi innom Sarnath, der Buddha fikk sin åpenbaring.

 

Det er noen av årsakene til at vi kaller det ”Incredible India”.

 

Kulinarisk reise til Nord-India 9 – 20 november

Se reportasjen NRK lagde fra vår første tur til India ; Lukten av India

Jeg gleder meg til å ta deg med på en minnerik opplevelse til Nord-India med templer, palasser, fantastiske måltider, kamel safari, ørken, slott, fattigdom, kaos og fred. I tillegg er masse som venter oss rundt hjørnet og utenfor bussvinduet som ikke kan planlegges og forklares i forkant. Vi granterer at det blir en uforglemmelig opplevelse for deg og din kjære! Here we come.  Namaste India!

For priser, program og påmelding : niru@masalamagic.com

Related links

HEI PÅ DEG

XNGFLKASHVLSVLS


HEI PÅ DEG
Course and cooking
Course and cooking