I 2017 har vi arrangert unike mat- og kulturreiser til India i 10 år. Målet er å vise særegenhet og mangfoldet, når det gjelder mat, kultur og opplevelser. Det er mulig å bli med til både sør-, øst og nord. India er delt inn i flere delstater og er forskjellig fra nord til sør og øst til vest, det er ikke tilfeldig at det av flere betegnes som íncredible India´; her er alt mulig. Landet er fylt av kontraster; bygninger med moderne teknologi, velstand og finesse til landsbyer med innblikk i fattigdom, gammel historie og majestetisk beundring av palasser og kunst. Smykker, stoffer, severdigheter, kulturen og ikke minst den fantastiske maten ; dette må oppleves og kan ikke kort beskrives på noen linjer. Med andre ord: du vet ikke alltid hva som venter deg rundt neste sving på reisen. India er annerledes.

Se reportasjen NRK lagde fra vår første tur til India ; Lukten av India

Jeg gleder meg til å ta deg med på en minnerik opplevelse til Nord-India med templer, palasser, fantastiske måltider, kamel safari, ørken, slott, fattigdom, kaos og fred. I tillegg er masse som venter oss rundt hjørnet og utenfor bussvinduet som ikke kan planlegges og forklares i forkant. Vi granterer at det blir en uforglemmelig opplevelse for deg og din kjære! Here we come.  Namaste India!

For priser, program og påmelding : niru@masalamagic.com

Hva sier våre tidligere gjester?

Soloppgangen over Himalaya var praktfull! Jeg skulle gjerne sett mer av tigeren, men vi fikk da sett den ute i det fri! Turene ut i de små avkrokene er eksotiske, like som mylderet i Kolkata. Besøket på mor Teresas barnehjem var sterkt, rørte meg mer enn jeg hadde trodd. Det var spennende å reise med nattog.

Guiden vår i nord var fantastisk – hyggelig, kunnskapsrik, hjelpsom og sjarmerende.

– Ingun

Vårt første møte til turene våre er alltid ´god klem´.

Niru, du legger alltid mye i maten og den blir alltid vellykket, men noen ganger ´litt´sterk. Dere har satt opp et spennende og variert program, store begivenheter denne gang – fra nord til sør…

– Sol og Jan

De minnene som vil sitte best hos meg er selvsagt den bengalske tigeren vi så, som jeg oppdaget i Tiger reservatet. Inntrykkene er mange og turen gir et godt bilde av mangfoldet man finner i et land som India. Tusen takk for en flott reise.

-Bodil

Dette har vært en helt fantastisk opplevelse. India er tydeligvis mer mangfoldig enn jeg hadde trodd. Tiger Hill grytidlig om morgenene og Himalaya flytende i bakgrunnen var over all forventning. Det at vi så tiger var helt TOPP.

– Bjørn

Vår andre reise til India ga mange kontrastfylte opplevelser. Naturen med bratte fjellsider fremkom ikke fra bilder på internet og Google Earth navigering. Virkeligheten opplevdes annerledes enn bildene forberedte meg på. Regien var fantastisk, med tåke og regn som bakteppe, før soloppgangen…. Veldig annerledes enn det ´vanlige´ India og verdt turen.

– Einar

Related links

Course and cooking
Course and cooking
Course and cooking