fbpx

Her er take-away menyen vår klikk her: TAKE AWAY MENYEN

Bestill på 94057890 og hent selv i Helgesensg. 73B så får du 10% eller få maten levert direkte hjem til deg via Foodora og Just eat.

For å bestille gavekort trykk her: GAVEKORT

    • EnglishNorwegian

LUKTEN AV INDIA

 

Jeg gleder meg til å ha deg med på en kulinarisk reise til Nord-India. Det er flere høydepunkter på turen, som eksempel kan nevnes: imponerende templer, historiske palasser, fort, fantastiske Taj Mahal, kongelig elefantridning, rickshaw-ride og båttur på Ganges. Er vi heldige ser vi tiger eller leopard på safari i nasjonalparken.

 

Dette er India fra det hverdagslige til gastronomi, vi spiser enkel mat, tempel mat, street food, bugnende buffeter, på spesielle restauranter og får to eksklusive kokedemonstrasjoner med oppskrifter og hemmeligheter fra flinke kokker, og selvfølgelig påfølgende herskaplige måltider.

 

I tillegg er det masse som venter oss rundt hjørnet og utenfor bussvinduet som ikke kan planlegges og forklares i forkant. Gjør deg klar for minnerike opplevelser med kontraster som fattigdom, rikdom, fantastiske måltider og enkel mat i tempel.

 

Du er valgets kaváler. Shopping er selvfølgelig viktig og det er virkelig nydelige gaver å gi bort eller skjemme bort seg selv med alt fra enkle armbånd til slikk og ingenting, sølvsmykker, edelstener, pashmina skjerf/ sjal, silkestoffer, tepper til omtrent halvparten av norske priser.

 

Med Varanasi får du prikken over ién. Selv om du kun har sett en brøkdel av India, er det noe av det mest essensielle du vil oppleve. Båtturen på Ganges og kveldsritualene er noe du sent vil glemme. I tillegg er vi innom Sarnath, der Buddha fikk sin åpenbaring.

 

Det er noen av årsakene til at vi kaller det ”Incredible India”.

 

Kulinarisk reise til Nord-India 9 – 20 november

 

Fredag 9 november: Reise Oslo – Delhi

Lørdag 10 november: Delhi, seightseeing tempelbesøk

Søndag 11 november: Delhi, seightseeing, kokedemo og shopping

Mandag 12 november: Delhi – Jaipur, elefantridning, restaurant

Tirsdag 13 november: Jaipur Amber fort, city palace og observatoriet

Onsdag 14 november: Jaipur – Ranthambore safari, kokedemo

Torsdag 15 november: Rantambore; safari i nasjonalparken

Fredag 16 november: Ranthambore – Agra; det røde fort, shopping

Lørdag 17 november: Agra – Delhi Taj Mahal + marmorverksted

Søndag 18 november: Delhi – Varanasi – den spirituelle byen, kveldsaarti

Mandag 19 november: Varanasi – Sarnath – Delhi. Båttur i soloppgang

og mye, mye mer.

Tirsdag 20 november: Reise Delhi – Oslo – Hjem kjære hjem

Se reportasjen NRK lagde fra vår første tur til India ; Lukten av India

Jeg gleder meg til å ta deg med på en minnerik opplevelse til Nord-India med templer, palasser, fantastiske måltider, kamel safari, ørken, slott, fattigdom, kaos og fred. I tillegg er masse som venter oss rundt hjørnet og utenfor bussvinduet som ikke kan planlegges og forklares i forkant. Vi granterer at det blir en uforglemmelig opplevelse for deg og din kjære! Here we come.  Namaste India!

For priser, program og påmelding : niru@masalamagic.com

Relaterte linker

Faktura : Dalsveien 57B, 0775 Oslo