fbpx

Her er take-away menyen vår klikk her: TAKE AWAY MENYEN

Bestill på 94057890 og hent selv i Helgesensg. 73B så får du 10% eller få maten levert direkte hjem til deg via Foodora og Just eat.

For å bestille gavekort trykk her: GAVEKORT

    • EnglishNorwegian

Kick-off/Teambuilding:

Matlaging er en flott sosial aktivitet både for å styrke team og nyte hverandres selskap med god mat. Når man lager mat sammen blir en kjent på en helt unik måte, spesielt fordi alle blir inkludert og må gjøre en innsats for et suksessfullt resultat. Hos oss består en kick-off av matlaging på en morsom måte, hvor du først lærer om krydder, deretter lager maten sammen med veiledning og avslutningsvis nyter måltidet som er laget sammen. Man lærer noe helt nytt og tar med seg kunnskap videre for resten av livet. Deltakernes nære og kjære vil også ha glede av den nye kunnskapen og inspirasjonen på kjøkkenet som læres under kick-off.

Sosiale arrangementer:

Lag mat sammen på et indisk kokkekurs om du vil samle venner, familie og/eller kolleger til en hyggelig aktivitet eller til en annerledes feiring. Hos oss har hatt flere på kurs i forbindelse med bursdagsfeiring, markeringer og julebord. Kursene gjennomføres på lik måte som våre andre matkurs med tre deler.

For bedrifter har vi god erfaring med kokkekurs i forbindelse med for eksempel produktlansering, avslutning, oppstart av et prosjekt eller for å markere gode resultater. Ønsker du et annerledes julebord eller sommeravslutning, er dette en unik måte å arrangere det på. Vi skreddersyr arrangementet og garanterer en spesiell opplevelse for deltagerne med god mat og ny kunnskap.

  • Teoretisk del – foredrag med gjennomgang av oppskrifter/krydder/ingredienser.
  • Praktisk del – vi lager maten sammen, alle får oppgaver og muligheter til å prøve seg.
  • Kulinarisk måltid der vi koser oss med maten og deler erfaringer og opplevelser.

For mer info kontakt

Niru Kumra

Kurs, konsept og kvalitetsansvarlig

Epost: niru@masalamagic.com

Mobil: +47 90097291

Relaterte linker

Faktura : Dalsveien 57B, 0775 Oslo