fbpx

Her er take-away menyen vår klikk her: TAKE AWAY MENYEN

Bestill på 94057890 og hent selv i Helgesensg. 73B så får du 10% eller få maten levert direkte hjem til deg via Foodora og Just eat.

For å bestille gavekort trykk her: GAVEKORT

    • EnglishNorwegian

VIDEREGÅENDE KURS- For deg som ønsker å trylle videre med krydder

Har du god kjennskap til det indiske kjøkken, og er litt over gjennomsnittlig til å lage mat? Da er dette kurset for deg! Det er ikke vanskeligere, men et alternativ til deg som har lyst til å slå ut håret og lære litt mer avansert. Her inngår ikke nan, men to andre gode indiske festbrød. Kurset passer for deg som har hatt grunnkurs og/eller som har grunnleggende kjennskap til indisk matlaging. Her lærer du mer avanserte retter, basert på samme konsept som grunnkurset.

 

Kurset er delt i tre emner der hver økt tar for seg et tema. Du lager flere retter per økt, her en noen av dem :

Fingermat som samosa med og uten kjøtt med tilbehør og indisk kaffe. Den populære chana masala med festbrød, panir og to desserter. Avslutningen blir en fantastisk festmeny med blant annet lam, festbrød, palak panir og pickles. Du lærer å lage tre herlige menyer og nyter måltidene på slutten av hver kveld.

 

Kurset inkluderer :

  • Kurskjøkken
  • Ingredienser
  • Utstyr
  • Kokkekurs
  • Oppskriftshefte
  • Rengjøring og oppvask
  • Tre autentiske måltider og servering

På våre kurs får du ansvar for å lage rettene selv under kyndig veiledning og instruksjon. Deltaker er med på å kutte, steke, kjevle, pynte og selvsagt inntar vi måltidet på indisk vis. Aktiv deltagelse gir stort læringsutbytte og gir trygghet når rettene skal lages på eget kjøkken etter fullført kurs.

Etter dette kurset kan imponere alle i omgangskretsen med avanserte og lekre retter fra det indiske kjøkken. Videregående kurs med tre menyer inkludert blant annet ingredienser, tre herlige måltider med oppskrifter og matkunnskaper for resten av livet koster 2650 kroner.

Relaterte linker

Faktura : Dalsveien 57B, 0775 Oslo