Indisk matkurs

Hei! Håper dere har en fin førjulstid og at julerushet ikke har tatt helt over. Trenger du noen detox tips i denne travle tiden, se mine beste tips her. Jeg hadde en veldig koselig dag på jobb forrige uke, som jeg gjerne vil dele med dere. En herlig gjeng med flotte damer som var på julebord hos Masalamagic og lærte å lage masse deilig indisk mat fra bunnen. Nå er forresten kursplanen for 2019 ute på nettsiden om du også vil komme på kurs.

Damene lagde en herlig meny med blant annet kylling curry, basmati ris, chutney, nan og raita.

6E24B5DC-6AE6-4474-AEF7-2C40CA7F130F

En fornøyd gjeng med veldig hyggelig tilbakemelding: «Fantastisk julebord /teambuilding / temakveld / kokkekurs hos Niru og masalamagic. Alltid en glede å komme hit:god stemning , fantastisk mat og man blir særdeles inspirert til å lage nydelig indisk mat. Anbefales varmt.»

Dette gjør meg så takknemlig og glad fordi jeg kan gjøre akkurat det jeg elsker og ha det så gøy på jobb! Takk til alle som har det like gøy som meg og lar meg fortsette dette eventyret med indisk mat.

Har du tid og vil komme innom for å spise eller bestille take away, så har vi siste lørdagsåpent i pop-up cafeen nå på lørdag.

 

Legg igjen en kommentar