• EnglishNorwegian

Videregående kurs, Mandag 9, 16, 23 september

Videregående Kurs

Kursdetaljer

  • 9. september 2019
  • mandag, 18:00 - 21:00

Kursinformasjon

  • Grunnkurs 25 gjenstående 2450kr
Se Handlekurv

Et Videregående kurs går over tre kvelder á tre timer. Hver økt tar for seg et tema og du lærer å lage flere retter per økt. Dette kurset er for deg som vil lære mer enn én meny, og boltre deg i de kjente smakene fra India og indiske restauranter.

 

Videregående kurs består av tre spennende menyer fordelt på tre økter med forretter, hverdagsmiddag og selskapsmiddag. Her lærer du fingermat med fisk og grønnsaker, sunn vegetarmat med linser og bønner. Festmeny med tandoori, nan og alt som hører med. I tillegg lærer du om desserter og får en grundig innføring i ulike typer av tilbehør drikke og chapati. Vår erfaring er at deltagerne raskt mestrer grunnprinsippene og er klare til å prøve seg på egenhånd.

 

Kurset inneholder :

  • Foredrag om krydder og ingredienser

  • Detaljert gjennomgang av oppskrifter

  • Praktisk instruksjon og veiledning

Kurset lærer deg om de mest sentrale krydderne på det indiske kjøkken, og hvordan du bruker de. Under foredraget serveres indisk chai og enkle, glutenfrie blandinger. Etter maten introduseres du for Nirus munnoppfrisker. Etter 3 økter kan du lage nærmest 15-16 klassiske retter. Hver økt avsluttes med et kulinarisk måltid du har vært med på å lage.

 

Kurset inkluderer :

    – Kurskjøkken

    – Ingredienser

    – Utstyr

    – Kokkekurs

    – Oppskriftshefte

    – Dvd ”Indisk mat på norske fat”

    – Rengjøring og oppvask

    – Tre autentiske måltider og servering

På våre kurs får du ansvar for å lage rettene selv under kyndig veiledning og instruksjon. Deltaker er med på å kutte, steke, kjevle, pynte og selvsagt inntar vi måltidet på indisk vis. Aktiv deltagelse gir stort læringsutbytte og gir trygghet når rettene skal lages på eget kjøkken etter fullført kurs.

Etter dette kurset kan du imponere omgangskretsen med et bredt spekter av gode dufter og smakfulle retter fra det nord-indiske kjøkken.

 

Bestill billetter

Velg billetter
Grunnkurs
25
2450$
One time registration allowed for this ticket
$0
$0
Bank NameAccount No: 0000 1400 1211IFSC Code: 00001321Branch Address
Tilbake til detaljer

Kontakt hendelsesleder