• EnglishNorwegian

KONGELIG KORMA Mandag 4 mars

Temakveld

Kursdetaljer

  • 4. mars 2019
  • mandag, 18:00 - 21:00

Kursinformasjon

  • Temakveld 25 gjenstående 1250kr
Se Handlekurv

Korma betyr kokt kjøtt og har sin opprinnelse i urdu og er inspirert fra det persiske kjøkken. Det er i utgangspunktet en mildere smak enn det man vanligvis kjenner som indisk. Mengden chili er litt mindre, men kjennes enda mindre siden andre ingredienser balanserer den sterke smaken. Det er en gourmet rett med kongelige smaker som er meget smakfull uten å være sterk. Kurset lærer deg hemmeligheten bak en hjemmelaget autentisk korma og hvordan du bruker de kjente indiske krydderne med foretrukne råvarer.

Kurset inneholder :

–       Foredrag om krydder og ingredienser

–       Detaljert gjennomgang av oppskrifter

–      Praktisk instruksjon og veiledning

Kurset lærer deg om de mest sentrale krydderne på det indiske kjøkken, og hvordan du bruker de. Under foredraget serveres indisk chai og indiske blandinger. Du lærer selvfølgelig å lage nan, det populære festbrødet med tilbehør. Nirus autentiske chutneyer og basmatiris serveres til festmåltidet. Avslutningsvis får du servert et deilig måltid på ekte indisk vis hvor du lærer å spise uten kniv og gaffel. Etter maten serveres munnoppfrisker av anis, kandisert anis, kardemommekapsler og kandisukker.

Kurset inkluderer :

–       Kurskjøkken

–       Ingredienser

–       Utstyr

–       Kokkekurs

–       Oppskrifter

–       Rengjøring og oppvask

–       Et autentisk måltid

Etter dette kurset kan du hemmeligheten bak en autentisk smak på den kongelige sausen korma, og hvordan den kan lages med forskjellige råvarer.

Bestill billetter

Velg billetter
Temakveld
25
1250$
One time registration allowed for this ticket
$0
$0
Bank NameAccount No: 0000 1400 1211IFSC Code: 00001321Branch Address
Tilbake til detaljer

Kontakt hendelsesleder