GRATIS frakt på bestillinger over 700.- ☀️

Videregående kurs

God søndag og gratulerer til alle mødre! Håper dere får en fin dag med barn og familie. Solen skinner litt ekstra for oss i dag :)

Det er alltid ekstra stas med videregående kurs. Deltakerne har fått prøvd ut rettene fra grunnkurset og kan mer om krydder. Uansett hvilket kurs man går på, gjelder regelen å prøve ut det du har lært snarest mulig, slik at det sitter. Videre er det gøy å høre om forskjellige erfaringer som er gjort med krydder og oppskriftene mine, ikke minst hvilke kommentarer de har fått for rettene som er servert venner og familie. Det gleder meg STORT!

Deltagerne lærte å lage en pickle som er god til så og si all slags indisk mat, besan ki barfi og samosas. En pickle gjør maten mer smakfull, akkurat som en chutney. Oppskriften kommer etter bildene fra kurset.

IMG_1468 IMG_1470 IMG_1478 IMG_1472 IMG_1473

Her lagde vi besan ki barfi.

IMG_5247 IMG_1484

Jeg har lyst til å dele noen av bildene som kursdeltakerne har sendt inn etter kurset. Det synes jeg er kjempe hyggelig. Har du prøvd noen av oppskriftene i kokeboken min eller fra bloggen, så del de gjerne med #masalamagic på instagram.

image1

God søndag videre! :)

Briljer på kjøkkenet
Rask frakt
Best i test (TV2 Hjelper deg)
Enkelt og godt