GRATIS frakt på bestillinger over 700.- ☀️

Velkommen til India-treff!

God morgen! Som dere vet arrangerer jeg turer til India, denne vinteren utgår dessverre turen som vanligvis pleier å være i februar. Jeg skal tross alt til India i påsken fordi sønnen min skal gifte seg, som du kan lese mer om her. Taj mahal Nå tenker du kanskje, hva er et India-treff? I november blir det derimot tur, og denne blir til Nord-India. Her besøker vi blant annet Taj Mahal. Jeg husker enda den første turen, hvor NRK var med. Du kan se reportasjen ved å klikke på bildet under. Her får du også et innblikk i turen som kommer i november :-) 12. mars arrangerer jeg et India-treff for deg som er interessert i indisk mat og kultur, som er nysgjerrig på å reise til India eller som har vært med meg på tur til tidligere. Her blir det nydelig indisk mat, bollywood dans, bildefremvisning fra tidligere turer og masse god tid til mingling med andre India-entusiaster. Du er hjertelig velkommen! Høres dette interessant ut, kan du lese mer og melde deg på HER.

Håper dette høres interessant ut og at jeg ser deg! :-)

Briljer på kjøkkenet
Rask frakt
Best i test (TV2 Hjelper deg)
Enkelt og godt