GRATIS frakt på bestillinger over 700.- ☀️

Veien til hjertet går gjennom magen

Jeg er vokst opp med å høre at veien til mannens hjerte går gjennom magen. Men, i dag gjelder det vel ikke bare menn. Hva med damene? Den veien går muligens gjennom shopping og nye vesker etc... he, he. Valentines day er en søt oppfinnelse, så kan kritikerne si hva de vil om det kommersielle aspektet. Det er tanken som teller, og man kan gjøre mye romantisk uten at det alltid skal koste så mye. I dagens travle verden tenker jeg en god hjemmelaget middag med litt lys eventuelt friske blomster gjør susen på en slik dag. HUSK denne dagen er ikke bare for kjærester eller par, den kan markeres med gode venner og andre man er glad i også :)
Om du er kvinne eller mann, her er et par forslag til smakfulle retter som kan lages raskt på en hverdag. Værsågod! Her har du oppskrifter med sjømat, kylling, vegetar og en dessert. Velg til din Valentine :)
img_0563.jpg IMG_1807.jpg Skal du tilberede vegetar? Prøv Tikki-burger! IMG_2333.jpg Så en dessert på 1-2-3 Nirus Mangolassi Eller med en ferdigkjøpt pavlova https://nirusverden.com/nirusverden/2016/05/05/pavlova-med-mangokrem/ img_6888 Mango puréen får du på alle Meny, flere store Kiwi, på kurssenteret i Helgesensgate 73B, nettbutikken rekker du nok ikke nå :)

img_2954

For å lage mango lassi trenger du:
  • 300 g mango puré
  • 2 ss sukker
  • 5 dl kefir
  • 2 dl vann
  • Isbiter
Bland sammen med stavmikser og server kjølig :)
HAPPY VALENTINES DAY <3
Briljer på kjøkkenet
Rask frakt
Best i test (TV2 Hjelper deg)
Enkelt og godt