GRATIS frakt på bestillinger over 700.- ☀️

Vegansk sjokolade og kokos is

Jeg er veldig glad i is og elsker softis med smeltet sjokolade på. Den beste er på Aker Brygge, synes jeg. Faktisk kan jeg tenke meg at det hadde smakt nydelig å dippe flere typer is i smeltet sjokolade. Siden jeg har lansert kokosmelk, så måtte jeg prøve meg på en vegansk kokos is med sjokolade. Det som er supert med denne isen er at alle kan nyte den. Ja, til og med du som ikke liker kokos fordi den smaker ikke så mye kokos som navnet tilsier. Rett og slett en vegansk og glutenfri dessert laget med tre ingredienser på null komma niks. Dersom du ønsker å tilsette mer sjokolade, kan jeg foreslå å tilsette et par spiseskjeer med sjokoladebiter før isen fryses, det går fint i en større boks til servering med kjeks eller som kule is. Siden det er sommer, holder jeg meg til pinne is. Av denne oppskriften fikk jeg 8 nydelige pinne is :-)

VEGANSK KOKOS OG SJOKOLADE IS

2 bokser Nirus kokosmelk

2 ss melis

2-3 ss kakaopulver

4 ss kokosmelk

Fremgangsmåte :

  • Bruk kald kokoskrem og visp den som vanlig kremfløte. Det går ganske raskt.
  • Bland i kakao, spiseskjeene med kokosmelk og melis.
  • Ha i isform og sett i fryseren over natten.
Du kan selvfølgelig bruke vanlig sukker, men jeg har brukt melis siden den blander seg meget jevnt og lett i en oppskrift. Ikke bli skremt av ordet kokoskrem, jo visst høres det fett ut, men den smaker ikke like fett som det høres ut som. Dessuten er det sunt fett. Kokoskremen lager du enkelt ved å sette kokosmelk boksen i kjøleskapet over natten. Da setter den tynne melken seg i bunnen og det tykke flyter opp, på denne måten blir det lett å skille den tykke kremen. Den tynne melken kan du bruke i wok eller som laktosefri melk eventuelt fløte. Prøv for eksempel i grøt, smoothie eller suppe. Den kan virkelig anbefales, hører gjerne fra deg når du har prøvd :-) For en god fornøyelse!!
Briljer på kjøkkenet
Rask frakt
Best i test (TV2 Hjelper deg)
Enkelt og godt