GRATIS frakt på bestillinger over 700.- ☀️

Vegan kikertetaco på 1-2-3

Ja, jeg lager også taco og ribbe. Jeg må nesten svare slik når jeg blir spurt om jeg lager noe annet enn indisk mat :) Det er ikke mange steder man får vegetar taco dersom du skal spise ute, man må oppsøke spesielle steder. Til og med på en matfestival var jeg skuffet over en meksikansk stand. Jeg kunne få alt tilbehør og rømme, men ingen erstatning for kjøtt siden bønnene allerede var i kjøttet.. vegan kikertetaco Nå skal det sies at det har blitt et mye bedre vegetartilbud i Norge enn for 40 år siden, men man skal ikke lenger enn til Sverige for å oppleve forskjellen. Jeg har alltid brukt fantasien til å lage mine vegetar varianter og i dag deler jeg en god protein taco uten kjøtt. Det er meget fort gjort dersom du bruker ferdigkokte kikerter ellers bør du planlegge og bløtlegge kikertene kvelden før. Deretter må de kokes i minst en time dersom du ikke har en trykkoker. Jeg vet at de aller fleste velger det minst arbeidskrevende. vegan tacofyll Det tradisjonelle tilbehøret er brukt ved siden av, men jeg laget mine egne tacoshell. Det har jeg gjort med de gode papadamene mine, de finnes med og uten spisskummen. Jeg ble meget fornøyd med resultatet, det slo meg plutselig å prøve ”krumkakemetoden” det vil si å forme papadamene straks de er tatt ut av ovnen. De kan formes i dessert skåler eller som tradisjonelle shell. Husk da må de stekes en om gangen, siden de avkjøles raskt og blir sprøe. Stek de på en rist i en forvarmet ovn på 250 grader og forme etter ønske. Papadam er glutenfrie, så dette blir en gluten- og melkefri oppskrift :) Til 4 personer

KIKERTE TACO

Alternativ 1

1 boks kikerter

1-2 ss Nirus koriander paste

½ dl vann

Litt frisk koriander

Alternativ 2

1 boks kikerter

1-2 ss Nirus curry paste

½ dl vann

Litt frisk koriander

vegetartaco

Fremgangsmåte:

  • Bland kikerter, ønsket paste og litt vann i en kjele. Gi alt et godt oppkok i 5 minutter.
  • Avkjøle og fylles som ønskelig.
  • Tilbehør: agurk, rødløk, tomater i små terninger, mais og rømme.

Yes, dette ble godt! Prøv du også :)

Briljer på kjøkkenet
Rask frakt
Best i test (TV2 Hjelper deg)
Enkelt og godt