GRATIS frakt på bestillinger over 700.- ☀️

Ukemeny 7


Det er godt å være hjemme igjen etter nærmest en uke i Trondheim. Det var meget vellykket og veldig gøy! Nå er det bare å pakke kofferten annerledes for den herlige India-reisen. Jeg kommer til å poste bilder og videoer på Instagram etc, så følg med! Gleder meg 💃🏽🌞 💼

RØDBET RAITA

Du er sikkert kjent med raita, den indiske dipen som kan brukes som tilbehør til en rekke retter, indisk eller ei. Det finnes flere typer raita, men har du prøvd denne varianten før?

rødbet

FISKEBURGER

Hamburgere trenger ikke nødvendigvis å være usunt. Denne smakfulle fiskeburgeren (med en indisk vri) passer ypperlig som middag - også midt i uka. Fiskeburger.curry_

THANDAAI / MANDEL - OG SAFRANMELK

Selv om thandaai betyr nedkjøling på indisk og den oftest drikkes kald, kan denne drikken også serveres varm. Det er fremdeles litt kaldt ute, så da er det ekstra godt å unne seg en varm mandel - og safranmelk!

img_6608

LAM KORMA

Vet du ikke hva du vil lage til middag eller er på utkikk etter å prøve noe nytt? Servert med basmatiris, raita og nan blir lam korma et kongelig måltid!

Lam-korma

SALAT I BRUN RIS

Denne smakfulle salaten er både sunn og lett å lage. En deilig vegetarlunsj, men passer også veldig godt ved siden av et middagsmåltid.

IMG_4536

CHICKEN KOHLAPURI

Enda et deilig middagsmåltid som er verdt å prøve! Med masse deilige krydder blir dette en spennende og velsmakende rett. Den er nok litt tidkrevende, så har du god tid ville jeg anbefalt å gi den et forsøk :)

Chicken kohlapuri2

VEGANSK MANGOKAKE

De som sier at kaker og andre bakevarer må ha egg/melk for å bli vellykket, har nok ikke prøvd denne veganske mangokaka. Den blir så saftig og god at glasur ikke behøves. Denne må du prøve!

img_7711.jpg

Ønsker deg en deilig søndag 🙏🏽
Briljer på kjøkkenet
Rask frakt
Best i test (TV2 Hjelper deg)
Enkelt og godt