GRATIS frakt på bestillinger over 700.- ☀️

Ukemeny 51 - 2018

Allerede 3. Advent folkens. Er dere klare for julefeiring 2018? Hjeeelp, jeg har ikke begynt på noen ting enda og skal ha 20 stk til middag på julaften!! Har det nemlig for gøy og travelt på jobb om dagen. Deler fra en av ukens herlige arbeidsdager snart, veldig gøy🙏

LINSEKAKER

Det indiske kjøkken bugner av linser og bønner og vi kan lage linsekaker med forskjellige smaker. Da har jeg kommet frem til disse lekkerbiskene, de er smakfulle og proteinrike. Linsekaker

DADDELGLASSERT RIBBE

Indisk ribbe er det ikke noe som heter og ikke har jeg som mål å gjøre ribben indisk heller. Det hadde muligens blitt litt feil, men det går fint an å gi den mer smak?Fusion ribbe

GLUTENFRIE SMULTRINGER

Vi er ganske vant til å fritere i indisk kjøkken, men jeg har ikke laget smultringer på 30 år i allefall! Jeg fikk disse på ønskemeny av yngstejenta som ikke tåler hvetemel.Glutenfrie smultringer

BRENTE MANDLER

Hallo i luken, det er snart jul og jeg tenker alle har det like travelt som meg. Mye skal gjøres, handles inn og planlegges.. En ting som ikke behøver å ta lang tid eller vente helt til julaften er å spise disse godisene, spør du meg så kan jeg spise de året rundt. Brente mandler

SKINKESTEK

Skinkestek hører med julen og jeg har nå laget min andre variant. Litt mer krydder enn det vanlige, men fikk kjempe god tilbakemelding. Den ble altså spist opp på null komma niks 😉

PAPRIKA SAUS

Hurra for denne smakfulle sausen, jeg ble veldig begeistret for denne smaken! Paprika har jeg alltid vært glad i og jeg bruker den masse til pålegg, salat og wok etc. Du kan variere med rød/grønn/gul etter smak eller hva du har i kjøleskapet.paprika saus

KRUMKAKER MED MANGOKREM

Før synes jeg alltid kaker uten egg var en utfordring, men disse tar helt kaka! Disse ble synssykt gode! Jeg lover da blir det kun krumkaker uten egg hos meg i alle fall! Krumkaker med mangokrem
Briljer på kjøkkenet
Rask frakt
Best i test (TV2 Hjelper deg)
Enkelt og godt