GRATIS frakt på bestillinger over 700.- ☀️

Ukemeny 49 - 2018

God søndag! Deilig med 1. advent og nedtelling til den koselige tiden med fred og familie sammenkomster. Uken har gått forferdelig fort med forberedelser og ikke minst gjennomføring av kurs, julebord og pop-up café. Det er så koselig når gamle kursdeltakere stikker innom. Har du ikke fylt opp krydderboksen og behov for flere matnyttige julegaver, håper jeg å se deg snart i Helgesensgate. Husk at vi også har Take-away torsdag til søndag kl. 1400-2100.

HARA BHARA KEBAB (vegansk, glutenfri)

Nam, nam sier jeg allerede! Disse er nemlig supergode og hvorfor lager du ikke de oftere, mamma? Det var første kommentar, så da er mamma veldig fornøyd med resultatet. Prøv min helserike variant, stekt i stekeovn.hara bhara kebab vegan burger

QUINOA SALAT (vegansk, glutenfri)

Quinoa er kjent for vesten gjennom sør-Amerika, men har også lang tradisjon i India. Nå brukes den mye i salat blant annet. Forrige uke ble jeg invitert på lunsj av min kjære og jeg smakte en lignende rett. Her har jeg laget min egen variant av den. Quinoa salat

RESHMI KEBAB (glutenfri)

Disse er så gode at de forsvinner uansett når de serveres eller hva de serveres med. Reshmi betyr fløyel, fort gjort er det også, mener jeg da.Reshmi kebab

SPICY GREEN PEAS (vegansk, glutenfri)

I Norge er vi vant til litt søt smak på ertene og de er gjerne dampede med litt smør på. Her kan du prøve deg på den rake motsetning nemlig flere krydder og en god del mer smak. Chilien er selvfølgelig valgfri.Spicy peas

RIBBE SANDWICH (kan lages glutenfri)

Alle slags rester kan brukes til å lage smørbrød med forskjellige smaker, det er spennende og samtidig en super måte å bli kvitt restene på. Jeg hater nemlig å kaste mat. Her har jeg prøvd meg på en ny variant siden daddelglasserte koteletter ble så godt i mottatt. Dessuten er det enkelt og annerledes i smak.Ribbesandwich

SØT BASMATI RIS (glutenfri, kan lages melkefri)

Indisk og pakistansk mat har flere likhetstrekk og her er en rett som min bestemor laget mye. Denne kan lages mindre søt og kan anbefales dersom du liker peshwari nan. søt basmati ris

PEPPERKAKE MED CHUTNEY

Da er det allerede tid for pepperkaker igjen, syns ikke det var lenge siden vi hadde Halloween og gresskarsuppe! Det er alltid koselig med pepperkaker og gløgg, men hva med en annen vri som også metter litt. Pepperkaker med ost og chutney
Briljer på kjøkkenet
Rask frakt
Best i test (TV2 Hjelper deg)
Enkelt og godt