GRATIS frakt på bestillinger over 700.- ☀️

Ukemeny 48 - 2018

Hurra for at denne uken er over med glans😇 Det har jammen vært travelt med forskjellige arrangement hver dag. Tror jeg har vært gjennom alle områder i våre tilbud utenom fysisk gjennomføring av Indiatur😅 Med en mindre stab, har bloggen ( og yoga timene) måtte vike, men jeg har klart å gi noe inspirasjon gjennom instastoryen håper jeg (?). I dag er det siste dag på Body, Mind og Spirit messen i Lillestrøm. Ta turen innom for gode foredrag og spennende tilbud. Jeg gleder meg til innlegget mitt. Håper å se deg:) Velkommen til Nirus Masalamagic Til glede for deg og dine kjære God søndag:)

BRUN RIS SALAT (vegansk, glutenfri)

Rester av ris, kan brukes til så mangt. Her er en ny inspirasjon fra en av reisene mine – salat med brun ris, paprika, peanøtter og lime.

FYLT SQUASH MED LAM (melkefri, glutenfri)

Dagens oppskrift er en skikkelig fusion rett. Riktignok lager vi mye fylte grønnsaker i det indiske kjøkken. Vi kan fylle grønnsaker med krydderblanding, stekt løk eller panir, jeg har valgt kjøttdeig i dag. All slags kjøttdeig kan brukes, jeg har brukt lammekjøttdeig. Fylt squash

RØDBET BURGER (vegansk, kan lages glutenfri)

Nå får vi tak i rødbeter nærmest året rundt, det er derfor lett å variere rettene med forskjellige smaker. Jeg hører ofte at folk kan si» jeg liker ikke rødbeter», visst har de en spesiell smak. Tipset mitt er å ha i litt lime saft.

CURRY SANDWICH (kan lages melkefri og glutenfri)

Sandwich er et godt eksempel på gammeldags fusion food. Med England som kolonimakt, lærte de innfødte å bake brød og kjeks til nye landsmenn.

VEGANSK APPELSINKAKE

Fra min veganske mangokake har jeg fått inspirasjon til appelsinkake og tralala, flere skal vi ha! Det er super gøy å lage nye oppskrifter når resultatet blir så bra etter første forsøk, populært blir det også hos prøvekaninene! Vegansk appelsinkake

FUSION KJØTTSUPPE (glutenfri, melkefri)

Norsk høst er nydelig og alle årstider har hver sin sjarm! Jeg må si at vi er heldige som kan oppleve de forskjellige nyansene i naturen. I tillegg til kneipbrød med ost er norsk grønnsaksuppe noe av det første jeg kan huske som mine første opplevelser av norsk mat i 1977. Her har jeg laget fusion kjøttsuppe.
Fusion kjøttsuppe

POTET EGGERØRE (glutenfri, melkefri)

I hverdagen er det deilig med noen velsmakende oppskrifter som lages på 1-2-3. Slik er denne jeg deler med deg i dag, ingen stor planlegging. Faktisk kan det være godt å bruke rester av kokte poteter eller andre typer grønnsaker. Alu andabhurji potet eggerøre
Briljer på kjøkkenet
Rask frakt
Best i test (TV2 Hjelper deg)
Enkelt og godt