GRATIS frakt på bestillinger over 700.- ☀️

Ukemeny 36 - 2018

Søndag igjen dere, jeg kjenner at høsten er i gang og aktivitetene øker på.
Vi har begynt med Take-away og det går tid på å innarbeide rutiner.
Kom gjerne innom og prøv!

POTETVAFLER (vegansk, glutenfri)

Her er min nye vri. Litt annerledes enn den vanlige, kjente vaffelen. Superenkelt og godt synes vi her hjemme! Litt mangochutney på eller raita smaker enda bedre. Potetvafler

FUSION KJØTTSUPPE MED LAM (glutenfri)

I tillegg til kneipbrød med ost er norsk grønnsaksuppe noe av det første jeg kan huske som mine første opplevelser av norsk mat i 1977. Her har jeg laget fusion kjøttsuppe, jeg har brukt bog av lam.

CHICKEN KOHLAPURI (glutenfri, melkefri)

I dag presenterer jeg atter en meget velsmakende rett fra mine Indiareiser. Jeg hadde ikke hørt så mye om denne retten før et par år siden, fordi det er en rett med opprinnelse fra stedet Kohlapur (ca. 400 km sør for Mumbai). Det er visstnok en stor favoritt blant Bollywood stjerner og en sterk rett for en norsk gane - men dette kan justeres! Chicken-kohlapuri

GRESK YOGHURT MED MANGO

Frokost er det viktigste måltidet og ofte blir det kjedelig. Jeg spiser ofte (gresk) yoghurt med müsli eller granola og mango. Sunt, enkelt og godt! https://www.youtube.com/watch?v=emQ-m-4mgiU

MASALAFYLT ISHAVSRØYE (glutenfri, melkefri)

Jeg visste ikke helt hva denne fisken smakte, men så at det var en rød fisk i kategorien laks og ørret. Riktignok har jeg fått prøvekaninene mine til å smake og vurdere sammensetningen, så ingenting blir presentert for dere uten at det er testet ut altså.

HAVRE MASALA KJEKS (glutenfri)

Jeg har virkelig gledet meg til å dele denne fantastiske oppskriften helt siden jeg laget den. Den er en fusion av indiske smaker fra mathi, pori og inspirasjon fra norsk bakst i stekeovn - glutenfri og sunn er den også! Glutenfrie havrechips

GLUTENFRIE BLÅBÆRMUFFINS

Jeg syns det har vært en lærerik utvikling i bloggen min, forhåpentligvis også for dere. Det å få spørsmål og utfordre meg selv på å lage noe annerledes har lært meg mye. I dag lager jeg en ny vri på en oppskrift fra 6. klasse på St. Croix skole i 1980! Glutenfrie blåbæmuffins
Briljer på kjøkkenet
Rask frakt
Best i test (TV2 Hjelper deg)
Enkelt og godt