GRATIS frakt på bestillinger over 700.- ☀️

Ukemeny 32 - 2018

God søndag, mine venner :)
Denne uken har gått saakte!! Siden jeg har gått med krykker, har det meste gått på halv maskin. Typisk når jeg hadde satt opp så mye på ukeplanen. Var nemlig alene hjemme grunnet forskjellige oppdrag, men fikk ikke gjort så mye som planlagt.
Allikevel har jeg fått laget flere oppskrifter, skrevet noen blogginnlegg og laget og servert mat for 100 gjester i et bryllup. Nå skal jeg ikke skryte på meg alt alene, det er med de gode kollegene til hjelp selvfølgelig. Ikke minst mamma som prompte kom hjem og skjemte meg bort med parantha og andre godiser gjennom uken. Tusen takk, jeg er superheldig som har dere!
Håper du finner noe inspirasjon i ukemenyen her.

KORIANDER RIS (vegansk, glutenfri)

Ris kan lages på utallige måter, jeg kan lage en egen kokebok med bare risretter! Denne med koriander får så gode tilbakemeldinger, og er så enkel å lage, så den anbefaler jeg på det sterkeste.

TORSK MED SMAK (glutenfri)

Det er alltid gøy å eksperimentere litt på kjøkkenet. De riktige kombinasjonene med smakene, resulterer i gode retter. Her har jeg laget en enkel rett, men satt på litt smak for å krydre torsken. Torsk med sesamfrø

PAV BHAJI (vegetar)

Pav betyr burgerbrød eller bolle (uten sukker) og bhaji betyr grønnsaker. Dette er en av de mest populære rettene såkalt streetfood fra Mumbai, folk står i kø på Juhu beach til alle døgnets tider og nyter sitt favoritt sted.

TANDOORI PAI (glutenfri, kan lages vegetar)

En ny variant, denne gangen kjent indisk stil med tandoori smak. Falt veldig godt i smak her hjemme. Glutenfri pai

ANANAS RAITA

Ingenting kan sammenlignes med en frisk raita i et måltid med sterke og smaksrike opplevelser. Ananas er ganske søt og frisk i smak og derfor syns jeg det er godt, nærmest nødvendig med chili. Ananas raita

SVIN VINDALOO

Vindaloo retter er primært for de som liker det HOT, men de aller fleste syns det er dumt når man ikke kan kjenne smaken på de andre krydderne, men kun chili. Du kan dermed lage denne retten med mindre sterke chili. Svin vindaloo

GLUTENFRI RULLEKAKE MED MANGOKREM

Rullekake er noe som går fort å lage, det er bare litt flere prosesser med den. Jeg har tenkt flere ganger å lage den med mangokrem, men først nå har jeg fått muligheten. I samme slengen laget jeg den ren glutenfri.
Briljer på kjøkkenet
Rask frakt
Best i test (TV2 Hjelper deg)
Enkelt og godt