GRATIS frakt på bestillinger over 700.- ☀️

Ukemeny 29

Yippi, da har ferien startet. Jeg befinner meg i New Delhi i dag og har allerede rukket å starte bryllupsforberedelser for vår sønn. Det er meget godt og varmt, for å si det mildt. Jeg klager absolutt ikke siden jeg elsker å slikke sol, bruker muligheten til å lade til mørkedagene hjemme. Så nå blir det 14 dager med masse god mat! Vi skal blant annet teste menyene, ikke minst ta mange avgjørelser ifm pynt, lokasjon etc.
Ønsker deg en fantastisk uke om du er på ferie eller ei. Her er litt inspirasjon til smakfulle retter. Varme hilsner fra meg!

MANDAG : Stekte blomkålbuketter

Stekte blomkålbuketter er fingermat på sitt beste. Jeg har oppfatning om at for de aller fleste er blomkål en kjedelig grønnsak, men med noen magiske krydder og kikertemel gjør det underverker. Enkelt er det også, ingen marinering eller bløtlegging er nødvendig. Stekte blomkålbuketter

TIRSDAG : Kerala fish moilee

Denne fiskeretten fikk vi servert på sør-India turen i 2010, aromaen er meget innbydende og ved bruk av kokosolje og kokosmelk får man en annerledes smak, noe jeg dessverre ikke kan forklare på papir. Du må bare smake den! Kerala fish moilee

ONSDAG : Potetsalat

Regn eller sol, grill sesong eller ei – sommeren er herlig! Denne retten kan ikke kalles indisk potetsalat, fusion potetsalat er muligens mer passende. IMG_4343

TORSDAG : Blåskjellsuppe

Er jo slett ikke noe indisk, men når sønnen har bursdag og ønsker seg blåskjell suppe så må mor Google for det er noe jeg aldri har prøvd før. Moro å lære seg noe nytt! IMG_5858

FREDAG : Goan style pork

Foreløpig har jeg ikke vært i Goa og kan ikke huske at det er noen har skrytt mye av maten derfra, men denne retten har all grunn til å få skryt. Så enkel, smakfull og brukervennlig! Ingen gluten, egg, nøtter eller laktose. Hos meg skal den i hvert fall lages oftere. Goan style pork

LØRDAG : Pizza (glutenfri)

Hjemme hos oss er det allergier og jeg har i den siste tiden blitt mer og mer inspirert til å prøve ut andre ingredienser. Dette er mye av grunnen til at jeg valgte kikertemelet som et av mine produkter på markedet. glutenfri vegetar pizza

SØNDAG : Mango shake

Mango er en søt og fyldig frukt og passer ypperlig til dessert alene eller sammen med is. I India er mangoen på sitt beste i slutten av mai og begynnelsen av juni. Vi har fått høstet denne herlige frukten direkte fra åkeren og gjort klar til bruk slik at den kan nytes året rundt! IMG_1957
Briljer på kjøkkenet
Rask frakt
Best i test (TV2 Hjelper deg)
Enkelt og godt