GRATIS frakt på bestillinger over 700.- ☀️

Ukemeny 28

Det har vært en rolig uke etter en strålende glommafestival, takket være værgudene og ikke minst at selveste statsminister Erna Solberg var innom og smakte på maten min. Moro var det å høre at hun hadde kjøpt mango puréen min på MENY. Det gjenstår å se om hun rekker å lage noe fra kokeboken min, slik hun lovte :)
19554484_10154533996121746_3740046461229098460_n
Nå gjenstår storvask av kurskjøkkenet, noen administrative oppgaver og nyte et par solfylte dager på terrassen før jeg setter kursen for India og bryllypsforberedelser.
Forøvrig er kokeboken er gått i trykken :):) Ønsker deg og dine en fantastisk sommer!

MANDAG : Mango frokost

Mangopuré kan brukes til så mangt, ikke minst hele året. Det beste med produktet, om du spør meg. https://www.youtube.com/watch?v=emQ-m-4mgiU

TIRSDAG : Chatpata panir // krydret panir

Har du panir i huset, mangler det ikke muligheter på retter. Jeg bruker panir til forrett, middag, dessert, til fyll i brød og på grillen. Panir masala

ONSDAG : Jordbær lassi

Lassi er en kjølig drikke av syrnet melk. I utgangspunktet kan man lage det med forskjellige frukter, men det er ikke gitt at alt vil smake så godt? Mangolassi, bananlassi, søt eller mynte lassifor eksempel. Jordbær lassi

TORSDAG : Lakseburger

Her kommer jeg med en smakfull oppskrift som både kan grilles og stekes! IMG_3233

FREDAG : Kjøttdeig rulade

Denne retten kan du spise med tapasmenyen eller utenom. En god siderett med enkle ingredienser! Ikke minst er den både næringsrik og sunn. IMG_3251

LØRDAG : Sør-indisk scampi

Denne retten ble servert på en av mine kulianriske reiser til sør-India. Kokken forklarte hvordan den var laget og jeg har prøvd å gjenskape den. IMG_4332

SØNDAG : Mango slush

Når det er så varmt, lager man gjerne forskjellige kalde drikker og retter hjemme for å avkjøle seg, også is og sorbet. Du rekker nemlig ikke å få med isen hjem før den smelter!! I hvert fall laget mamma mye slikt og nylig da jeg hadde henne på besøk måtte jeg få oppskriften på ”barndomsminner”. Mango chuski
Briljer på kjøkkenet
Rask frakt
Best i test (TV2 Hjelper deg)
Enkelt og godt