GRATIS frakt på bestillinger over 700.- ☀️

Ukemeny 24 - 2018

Hurra for en herlig helg!
Jeg har hatt bursdag og blitt feiret med kake og alt som hører med. Solguden har smilt siden daggry og jeg har mine kjære rundt meg. Vi har en fredlig hverdag og det bugner av alt vi trenger, hva annet kan jeg ønske meg? Tusen takk til alle som har tatt seg til å sende hilsen og feire dagen med meg.
Jeg gleder meg til den første uken i mitt 51. år. Den blir helt klart magisk :)
Her er min ukemeny for kommende uke.

MANGOSALAT (vegansk, glutenfritt)

Yippi, da er mangosesongen i gang. I dag deler jeg en av de første oppskriftene fra 2007, da jeg laget dvdén min.Denne salaten passer nydelig som tilbehør til grill, annet kjøtt og fisk. Du velger selv hvor sterk du vil lage den og kan selvfølgelig lage uten chili til barn.mangosalat

MURG PANIR KEBAB (glutenfritt)

Herligheten er en sammensetning av to hovedingredienser, jeg har brukt kyllingkjøttdeig og panir. Kebabene kan lages på spyd og serveres enkeltvis som fingermat, men i dag laget jeg et stort spyd og delte de opp i biter for servering med salat. Du kan også lage små burgere, såkalt tikki og fritere lett i stekepanne, i stekeovn eller på grill.

MAISKOLBER (vegansk, glutenfritt)

Det er vanlig å ha noen ventepølser mens man griller hovedingrediensene, prøv heller min ”ventekolbe”. Nå som vi er grillsesongen, må jeg fortelle hvordan vi spiser mais i India.Grillet maiskolbe

KULINARISKE KOTELETTER (melkefri, glutenfri)

Grillsesongen byr på mange muligheter og det er supert å nyte godværet og bruke mindre tid på kjøkkenet. Her er mine kulinariske koteletter! Marinaden kan selvsagt brukes på andre råvarer.Krydret koteletter

MASALA SCAMPI (glutenfri, melkefri)

I dag gjør vi det enkelt og greit med en smakfull og rask rett. Denne fungerer både til hverdag og fest, ikke minst laget på null komma niks! Retten var borte på sekunder da jeg serverte den hjemme, så smaken skal det ikke stå noe på.Masala scampi

SHIKANJI (vegansk, glutenfri)

Endelig sol og sommer, tid for is, kalde drikker og bading! Da jeg var liten var det ikke mye brus og juice som ble servert, som dere vet er det mangevarme dager i India og shikanji er en kjær nedkjøler i varmen.shikanji

VEGANSK MANGOISKAKE

Mine 3 barn har laktoseintoleranse og minste tåler heller ikke hvetemel, så sammen liker vi å prøve retter uten disse ingrediensene. Denne er supergod og superenkel, ingen gluten eller egg og du kan lage den på kokosmelk hvis det er gjester som ikke skal ha melkeprotein. Vegansk mango iskake
Briljer på kjøkkenet
Rask frakt
Best i test (TV2 Hjelper deg)
Enkelt og godt