GRATIS frakt på bestillinger over 700.- ☀️

Ukemeny 23 - 2018

Hurra for helg! For en knall sommeruke! Det er jammen godt fortjent etter en hard vinter. Jeg klager i alle fall ikke :-)
Det er deilig med helg, atmosfæren blir roligere og man kan nyte dagen på en helt annen måte enn hverdagene. Å meditere på en solrik søndag er en velsignelse. Uken har vært rolig og da er det ekstra givende med egentid, yoga og meditasjon. I helgen har vi vært bedt bort til middag og det var deilig med variasjon.
Her er ukens meny og tips til variasjon med indisk. God søndag!

SANDWICH MED OST (vegetar)

Som dere kanskje har forstått er sandwich noe som har blitt laget mye her hjemme. Både nå og spesielt da barna vokste opp. Enkel matpakke eller deilig helgefrokost! SANDWICH

TANDOORI LAKS (glutenfri, kan lages melkefri)

Nå skal jeg gi deg en rask løsning, du skal slippe å fyre opp tandooren for å få den gode smaken. Temmelig fort går det også, noe alle trenger en gang i blant. Tandoori laks

POTETSALAT (vegetar)

Denne retten kan ikke kalles indisk potetsalat, fusion potetsalat er muligens mer passende. Når jeg har besøk fra India blir denne servert med god hell både til grill og indisk tapas. IMG_4343

GRILLET AUBERGIN MED HALLOUMI (vegetar, glutenfri)

India har vi panir og i Hellas er det halloumi som gjelder, aubergine er å finne i begge kjøkken. Jeg er faktisk ganske glad i denne lilla grønnsaken så dette har jeg allerede laget flere ganger. Denne kan lages i grill, stekeovn eller stekepanne. Grillet aubergin

SPAGHETTI À LA NIRU (alt. med vegetar og kjøtt, kan lages glutenfri)

Jeg hadde aldri brukt gurkemeie i en pastarett, før jeg hadde en franskmann på kurs. Da jeg møtte han tilfeldig en stund senere, fortalte han ivrig hvor flink han hadde vært til å bruke krydderne han hadde kjøpt av meg.

KRYDRET KYLLING MED SOPP (glutenfri, melkefri)

I dag tenkte jeg å by på baby sjampinjong. Jeg har hørt flere si: «det er jo ikke noe smak i den», men det er nettopp der masala magic trer inn – altså det å trylle med krydder! Krydret kylling og sopp

MANGO ISKREM MED SJOKOLADEBITER

Iskrem er NAM uansett sesong, det synes i hvert fall jeg. Sjokolade elsker jeg også og to gode ting sammen kan ikke bli annet enn SUPERGODT. Får jeg en god kopp kaffe til denne, er det prikken over i’én. Mangois med sjokoladebiter
Briljer på kjøkkenet
Rask frakt
Best i test (TV2 Hjelper deg)
Enkelt og godt