GRATIS frakt på bestillinger over 700.- ☀️

To fluer i en smekk - barnebursdag & veldedighet

Det har vært en begivenhetsrik april måned og nå er vi i skjønne mai med vår, mer sol, farger og blomster. Jordskjelvet i Nepal minner oss om hvor uforutsigbart livet er. Til tross for at vi i dag har bedre måleutstyr og digitale apparater enn noen gang, er vi vitne til fly som er forsvunnet, naturkatastrofer som vil sette varige mén etc.

I flere år har jeg arrangert veldedighetsmiddag der Masalamagic sponser ingredienser og jeg lager maten. Nylig ble jeg spurt av en bekjent å ha barnebursdag med indisk kokkekurs. Jeg følte det straks som en mulighet til å bidra til jordskjelvet i Nepal og dermed slå to fluer i en smekk.

15 jenter på 11 år lagde seekh kebab, raita, mangolassi og naan.

IMG_7844 IMG_7847 IMG_7891 Fine bursdagsbarnet!

Bursdagsbarnet Priyanka fikk med seg kokeboken min "Indisk mat på norske fat" i gave til inspirasjon og flere indiske matopplevelser.

IMG_7846

Å ha barn på kokkekurs krever alltid mer planlegging og tålmodighet enn kurs med voksne, samtidig minner det om begeistring og nysgjerrighet rundt det å lage noe med hendene. De lever seg helt inn i rollen og jeg hadde nesten glemt hvor viktig det var at hver gruppe fikk sin egen mat :)

Briljer på kjøkkenet
Rask frakt
Best i test (TV2 Hjelper deg)
Enkelt og godt