GRATIS frakt på bestillinger over 700.- ☀️

Tiden flyr

Omtale av egne produkter

Det er en stor dag i Masalamagic sin historie i dag. Faktisk er det tre år siden vi fikk første "ja" for våre chutneyer i Jacobs på Holtet. En stor takk til butikksjef Arild Johansen som tok inn chutneyer til tross for at det ifølge han da

"det er nok av varer i den etniske hyllen. Nordmenn vet ikke hvordan de skal bruke chutney og butikken er full av julevarer".
Jeg fikk han omsider med på å gi meg et halvtimes møte og smake mine. Spent troppet jeg opp med en boks med basmati ris og glassene mine. Jeg kommer aldri til å glemme de første uttrykkene!
"ja, dette var noe annet...spennende, det må flere få smake!"
Vi ble sittende i 1 1/2 time og etterhvert kom kolonialansvarlig, ferskvareansvarlig etc. innom også. Det ble ja for alle sammen! Deretter anbefalte han de to neste, Centra butikkene, og samme prosedyre ble gjentatt. Så det ble faktisk 3 butikker i løpet av en uke! IMG_2939-2 IMG_2952-2 IMG_2953-2

Vi nærmer oss jul og alle skal ha julegaver og kalendergaver. Alle lørdager, før jul, holder vi åpent på kurssenteret i Helgesensgt. 73B. Fra klokken 1000-1600 er du, venner og familie hjertelig velkomne. Kom innom for en hyggelig julehandel om du skal ha noe til deg selv - for eksempel tilbehør til nyttårsmiddagen, eller en oppmerksomhet til andre. Vi har mange matnyttige tips og priser. Alt fra fantastiske krydder fra 10 kr og til kokkekurs opptil 2500 kroner.

IMG_2813

Briljer på kjøkkenet
Rask frakt
Best i test (TV2 Hjelper deg)
Enkelt og godt