GRATIS frakt på bestillinger over 700.- ☀️

Tapas til festsesongen

Man trenger ikke kun søtsaker til festsesongen, det er også viktig med litt salt og krydder (for min del da, hehe). Tapas er for så vidt godt å kose seg med uansett! Så her kommer noen tips som passer både til 17.mai frokost og lunsj eller koldtbord.

IMG_1519

Det er alltid et sted man skal ta med noe, og for min del synes jeg det er hyggelig å ha med noe uansett. Omtanken i matlaging gir så mye mer glede enn noe materialistisk. Men over til maten! Håper du finner inspirasjon til å lage noe, og kanskje noe nytt? Prøv gjerne og gi meg tilbakemelding om du har lyst :-) Jeg følger også med på #masalamagic på instagram, blir så glad av å se hva dere lager!

SMÅRETTER

Her er det mangt å velge mellom, så det blir vanskelig å dele alle oppskriftene. Du finner for eksempel en samling på både vegetar- og kjøttspyd her. Salater finner dere også mange av eller pai for eksempel. IMG_2220
PAPADAM TAPAS
KORIANDER SCAMPI
DHOKLA // VEGANSK KRYDDERKAKE
SURSØTE KYLLINGVINGER
Grillet poteter med ost, chili og valnøtter
GRILLET AUBERGIN MED HALLOUMI OG AVOKADO
KRYDRET PANIR
GRILLET POTETER MED VALNØTTER OG OST
FISKEPAKORA
DADDELGLASSERTE KOTELETTER
Sursøte koteletter

TILBEHØR

Her er det bare å velge å vrake. Typiske indiske tilbehør er som kjent papadam, raita og chutney. Indisk eller ei, jeg håper du finner noe godt å lage :-)
POTET CHAAT - med granateplefrø og tomat eller chili
POTETSALAT
LINSECHUTNEY
IMG_3486
PROTEIN RAITA
MYNTE RAITA
IMG_2563
SØTPOTET SNACKS // SHAKARKHANDI
ENKEL OG SMAKFULL DRESSING
Briljer på kjøkkenet
Rask frakt
Best i test (TV2 Hjelper deg)
Enkelt og godt