GRATIS frakt på bestillinger over 700.- ☀️

Rett fra hjertet

Neida, i dette innlegget skal jeg ikke fortelle om lukrative palass eller en ny reise som står på planen. Forresten, jo visst er det en reise, det er en reise i mitt indre ☺. I dag er jeg i det emosjonelle hjørnet og skriver rett fra hjertet <3 Masalamagic har årlig gitt bidrag til ideelle organisasjoner som hjelper fattige og folk i nød, både i India og Norge. Vi har arrangert veldedighetsmiddag, solgt gamle ting, gitt kursavgift uavkortet videre og flere lignende tiltak. Unknown India har mange, mange fattige og man klarer ikke å hjelpe alle. Regjeringen gjør mye, valget er i fokus for tiden og ikke alle får oppmerksomhet. Det lille jeg gjør er en dråpe i havet, men bedre enn ingenting, tenker jeg. 8-9 personer ble med på kronerulling etter dette innlegget på bloggen i fjor. Jeg satte meg som mål å samle inn 50.000 kr. Summen ble ikke så stor, og innsamling så ut til å være vanskeligere enn det jeg forestilte meg. For å gjøre en lang historie kort, jeg bare bestemte meg for å skrape sammen beløpet selv. I fjor fikk jeg ikke helt bestemt meg hvor bidraget skulle gå, det ble noen små bidrag her og der. Årsaken var at de store organisasjonene får med seg sterke aktører. Jeg ønsket å nå de små som ikke hadde slike ressurser. Ønsket ble sterkere for å finne et større prosjekt. fullsizeoutput_1 16. mars i år ble jeg invitert til et arrangement med veldedighetsmiddag av Arundeep Plaha (Maya), styreleder av Indian Norwegian Community. Siden det indiske miljøet er lite i Oslo, kjenner jeg mange i styret fra før men dessverre ikke vært kjent med det før nylig. Maya er en ildsjel som jeg ikke visste var så dedikert, i tillegg er det en stor gjeng frivillige støttespillere, slik det må være for å realisere slike mål.

Maya sier: "India er stort, det finnes mange landsbyer fjernt fra allfarvei. Regjeringen gjør sin del, vi gjør vårt. Vi kan enten sitte og vente at det skjer noe eller begynne selv. Det er det vi gjør!”

Informasjonen traff meg rett i hjertet. Jeg fikk prompte følelsen av at det var dette prosjektet jeg trengte og noe jeg absolutt ville og måtte være med på! images Rajghat Rajasthan Jeg blir helt sjokkert og flau over at dette eksisterer i dagens i India, i 2019! Etter utallige Indiareiser i forskjellige delstater, er Rajasthan en av favoritt destinasjonene. Nettopp det gjør prosjektet enda mer aktuelt. Nå kan man spørre og diskutere i mente hvorfor det ikke er gjort mer eller hva har regjeringen gjort. Hvem sitt ansvar det er osv., men det hjelper null i saken. Vi må tenke praktisk og fremover, hvordan hjelpe til. Så kjære, kjære lesere, følgere, støttespillere og samarbeidspartnere. Jeg ber herved om en kronerulling, vennligst bli med. Husk alle monner drar, vi er heldige at i indisk valuta blir bidraget omtrent 8 ganger mer. Send ditt bidrag til Masalamagic Inspirasjon, kontonr: 1503.76.09665 eller vipps: 90097291 Niru Kumra merk beløpet med: SEVA. Første mål er få rent vann til landsbyen, så kommer elektrisitet ved hjelp av solceller. Det jobbes nå med ny nettside og oppdatering av informasjon. Flere frivillige er kommet med og jeg er en av dem ☺ Vi trenger flere, HVA MED DEG? Her er noen linker: https://www.facebook.com/IndianNorwegianCommunity/ incoummunity.wixsite.com https://www.thebetterindia.com/96652/ashwani-parashar-save-rajghat-rajasthan/
Briljer på kjøkkenet
Rask frakt
Best i test (TV2 Hjelper deg)
Enkelt og godt