GRATIS frakt på bestillinger over 700.- ☀️

Reisebrev februar 2019

Hei hurra for atter en herlig reise til Sør-India! Jeg sier at India er et kontinent og selv om jeg har reist utallige ganger nå, er ikke alle delstater dekket. I år har jeg med en gruppe til delstaten Karnataka i Sør-India. Her ligger blant annet de kjente byene Bangaluru (tidligere kjent som Banglore) og Mysuru (Mysore). I år 2000 tok de fleste indiske byer tilbake sitt opprinnelige navn. Flere av de kjente byene fikk navn som ble lettere å uttale for de vestlige. Språket som snakkes her er kanada, og det er like uforståelig for meg som gjestene som er med. Engelsk er derfor språket som guiden kommuniserer på. Her en dag: da guiden hadde fortalt, sier en av gjestene: ”Niru, can you repeat that in English, please?”. Hvor jeg svarer: ”The guide was speaking in English”. Så aksenten er latterlig eksotisk (slik du har sett i mange Hollywood filmer). Over 10 dager dekker vi 5 byer pluss Goa, flere severdigheter og mange fantastiske opplevelser. Været er nydelig, det er ikke for varmt og som en god norsk sommer. Vi har spist så mye god mat at jeg tror jeg kommer til å trille hjem. Lurer på om jeg faktisk burde faste noen dager. I hvert fall er jeg også proppfull av inspirasjon og påfyll etter solfylte dager. I dag kom vi plutselig forbi en lokal skole drevet av staten der elevene øvde til en fremføring for foreldrene. Det var en morsom rast og jeg spurte om vi kunne bidra med noe til skolen, som hadde 63 barn fra 1-5. klasse. Lærerinnen sa at de ikke trengte noe siden barna fikk det staten dekket, undervisning, uniform, melk og et måltid om dagen. Barna så friske og fine ut og siden det var onsdag, var det også en uniform fri dag. Men et forslag om is til alle barna, ble derimot meget godt mottatt, så da spleiset vi alle på det. Det var gøy og en av de mange dagene som jeg er takknemlig for å jobbe med Masalamagic. Ikke bare kan jeg oftere reise rundt til India, men også bidra til tilførsel av kapital via turisme og produksjonen av matserien.
Briljer på kjøkkenet
Rask frakt
Best i test (TV2 Hjelper deg)
Enkelt og godt