GRATIS frakt på bestillinger over 700.- ☀️

Reisebrev 2, februar 2019

10 fantastiske dager er over. Det er super gøy å se hvordan turen blir etter så mange timer og dager med planlegging. Selv om jeg har vært på stedene, er det annerledes å reise i buss og ha med flere, alt tar lengre tid og mer sammensatt. Hver tur blir forskjellig på grunn av delaktigheten og antall deltakere, dog må hoved attraksjonene være med. Karnataka – Goa er en ny destinasjon og de som har vært med meg for tredje gang er nok en gang overrasket over hvor mye India har å by på, samtidig ser man at denne delstaten er oppad kommende og ikke like turistomringet som de ”vanlige” rutene. PHOTO-2019-03-05-14-20-21-2 På turen er det flere høydepunkter og jeg må nevne botaniske hagen i Bengaluru, palasset i Mysore, imponerende templer og steinskulpturer i Hampi, grottetemplene i Badami, og ikke minst kontrasten med hvite sandstrender, vakre kirker og bading i Goa. PHOTO-2019-03-05-14-20-26 Dersom man vil se hverdagslivet og oppleve naturen betyr det mange timer i buss, til tider litt sakte, så tålmodighet er en god dyd. Det går imidlertid en levende film rett utenfor vinduet og det er underholdende på sin måte. PHOTO-2019-03-05-14-20-23.jpg Temperaturen har vært helt nydelig, kun en dag har det blitt meget varmt med rundt 33 grader, men jeg ser at det nærmer seg vår hjemme så det blir ikke så aller verst å komme hjem. PHOTO-2019-03-05-14-20-27 Maten er klart en stor opplevelse på turene og jeg overdriver ikke når jeg sier at det har vært nydelige nan, tandoori roti (hverdagsbrød som er laget i tandoor), lacha parantha hver eneste dag. Jeg kan ikke si at jeg har savnet brødskivene, selv om jeg er glad i godt grovbrød. Vi har enkle lunsj, men masse utvalg til frokost og middag. I løpet av turen har vi fått to kokedemo med flinke kokker og jeg er meget inspirert og entusiastisk til å lage nye oppskrifter for dere! Gled dere folkens! Hver delstat har sin sjarm og denne er helt klart annerledes enn de andre destinasjonene. Kjære gjester, tusen takk til dere som har oppfordret meg til å lage ny tur. Det har vært en stor fornøyelse å ha med dere på tur. Jeg føler meg privilegert <3 Bye bye for now. Nå skal jeg kose meg to dager i Mumbai :)
Briljer på kjøkkenet
Rask frakt
Best i test (TV2 Hjelper deg)
Enkelt og godt