GRATIS frakt på bestillinger over 700.- ☀️

PANIR BHURJI AUR SHIMLA MIRCH // Paneer hakk med paprika

Reklame

Paneer hakk med paprika

Nå som paneer fra Apetina er blitt tilgjengelig i dagligvarebutikker, kan vi raskt lage retter som er proteinrike og gode kjøttfrie alternativ. Paneer bhurji aur shimla mirch eller paneer hakk med paprika lagde jeg med Ina fra Mat på bordet, som du kan se under her :-) Paneer hakk med paprika Her er en av favoritt rettene hos oss. Denne oppskriften kan brukes som kjøttdeig slik du bruker fyll i taco, tortilla, pizza, pitabrød, sandwich etc. Det trengs ingen fritering, marinering eller behandling av paneer og i løpet av 15 minutter kan du servere en næringsrik og god middag med forskjellige tilbehør. I India spiser vi det helst med nan eller chapati/roti. Har du ikke tid til å lage roti fra bunnen, rull fyllet i en potetlompe! Jeg er glad i paprika og den gir en spennende kombinasjon med den myke osten, samtidig som fargene gjør den enda mer innbydende. Du kan klart bruke andre grønnsaker du liker, jeg kan også anbefale sjampinjong. Oppskriften er til 4 porsjoner

PANEER BHURJI AUR SHIMLA MIRCH // PANEER HAKK MED PAPRIKA

6 ss olje

1 ts spisskummen

150 g løk

200 g tomater

3/4 ts gurkemeie

1 ts salt

1 ts chilipulver hvis ønskelig

½ grønn og rød paprika

2 pakker Paneer

1 ts garam masala

2 ss finsnittet koriander

Paneer bhurji

Fremgangsmåte:

  • Skjær løk i terninger eller strimler, knus tomat med en stavmikser, del paprika i terninger, (1x2 cm) og finsnitt koriander.
  • Varm olje, ha i spisskummen og løk. Stek løken til den skifter farge og tilsett knuste tomater, krydder og paprika. Bland godt og stek alt i 3–4 minutter.
  • Ha i Paneer masse, bland alt og la stå på middels varme i 5 minutter. Bland alt innimellom slik at krydder blir jevnt blandet i hele retten. Avslutt med garam masala og frisk koriander.
For meg er dette en meget god fornøyelse, håper det faller i smak hos deg også :-) TIPS : Prøv den som fyll på Niru nan-pizza
Briljer på kjøkkenet
Rask frakt
Best i test (TV2 Hjelper deg)
Enkelt og godt