GRATIS frakt på bestillinger over 700.- ☀️

Norsk laks på indisk vis

Egen reklame
Jeg er veldig glad i koriander og kan ikke forestille meg indisk mat uten det, derfor måtte jeg ha Nirus koriander paste i matserien min. Dessverre er det noen som ikke tåler koriander smaken og føler at den gir såpesmak. Lenge trodde jeg at det bare var tull eller kresne ganer, men det er faktisk sant! Hos enkelte mennesker reagerer smaksløkene slik når de spiser koriander, jeg er meget takknemlig for at det ikke skjer med meg.

Koriander-laks Slik marinerer du koriander laks

Det er veldig tilfredsstillende å se at vi nå finner frisk koriander lett tilgjengelig i norske dagligvarebutikker, selv om kvaliteten kan være ymse. I dag kan jeg friste med en herlig fusion rett som jeg har servert til maaange norske ganer og kan blant annet anbefales som en smakfull forrett. Husk som andre indisk retter, skal det ikke pyntes med frisk koriander! Bruk heller et par rødløk i ringer. Gjestene blir som regel meget imponert, da må jeg si enklere kan det ikke bli :)

NIRUS KORIANDER LAKS

2 laksefileter

1 ss Nirus koriander paste

2 ss yoghurt

Fremgangsmåte :

  • Bland koriander paste og yoghurt. Pensle godt på begge sider av hvert fiske stykke.
  • Stek i 10-11 minutter på 200 grader midt i stekeovnen.
Serveres gjerne som en forrett med papadam original og daddel chutney. Koriander-laks-pro1

Nirus tips :

Jo mer marinade du bruker per laksestykke, desto mer sjy får du. Det er lurt dersom du skal servere den til for eksempel med matar polaw. Du kan fint bruke kyllingfilet eller svinefilet i steden for fisk. Steketiden tilpasses deretter.

Lykke til med å imponere!

Briljer på kjøkkenet
Rask frakt
Best i test (TV2 Hjelper deg)
Enkelt og godt