GRATIS frakt på bestillinger over 700.- ☀️

NIRUS NAVRATAN KORMA

Reklame

Ni edelstener á la Niru

Her er en ny rett, navratan korma, som kan oversettes med ni edelstener. Den lages primært med 9 ulike grønnsaker og frukt. Det inkluderer også paneer for vegetarianere, nøtter og fløte for å gjøre retten både mer gourmet og næringsrik. Nirus korma med apetina paneer I utgangspunktet ble den laget ved store feiringer som bryllup og er dermed helt klart en festrett. Den er så god at du kan regne med at den forsvinner fort, lag derfor gjerne litt ekstra når du først setter i gang. Til denne retten passer ryktet om at indisk mat tar lang tid å lage, men med Nirus Korma og noen tips kan den oppleves på 1-2-3. I forbindelse med paneer lanseringen fra Apetina, er denne oppskriften en del av samarbeidet og oppskriftene jeg har laget. Du kan klart brukte valgfrie grønnsaker, men når det gjelder å spare tid, er en frossen pose veldig greit å ha tilgjengelig. Denne er perfekt å lage dersom du skal ha vegetarianere på besøk eller ønsker å lage mer vegetarmat generelt. Oppskriften er for 4 personer, det ser ikke så mye ut i mengde men husk at den er mektig. Masalamagic_korma_apetina

NIRUS NAVRATAN KORMA

500 g blomkålblanding eller andre grønnsaker

½ dl vann

Et glass Nirus Korma

1 pk paneer

2 ringer frisk ananas eller 3 ss hermetiske

2 dl kremfløte

2 dl vann

3 ss finsnittet koriander

Nirus_korma_apetina

Fremgangsmåte:

  • Varm Nirus Korma med grønnsaker og la alt koke i 10 minutter med ½ dl vann.
  • Tilsett Paneer i små terninger, ananas, litt frisk koriander og kremfløte.
  • Ha i resten av vannet og la alt trekke i 10 minutter.
Korma-steg-3-1271768141-1521106123292.jpg Serveres med frisk koriander som pynt. Smaker nydelig med håndlagde nan, basmati ris, mango chutney og raita fra matserien min.

Nirus tips:

Valgfrie grønnsaker kan brukes etter ønske. Kokosmelk, havrefløte eller vann kan brukes som erstatning for fløte. Ønsker du en sterk smak, tilsett en frisk chili i ringer (med frø). Friske granateplefrø/druer kan brukes istedenfor eller sammen med ananas. Husk jo mer frukt du bruker desto søtere blir smaken. En meget god matopplevelse, spør du meg.

Lykke til!

Briljer på kjøkkenet
Rask frakt
Best i test (TV2 Hjelper deg)
Enkelt og godt