GRATIS frakt på bestillinger over 700.- ☀️

Nirus koriander og tunfisk salat

Tunfisk og koriander fusion

Tunfisk er noe jeg aldri har smakt! ”Det er pussig hvordan du klarer å kombinere smaker, når du ikke spiser det selv”, sier mange. Jeg synes ikke det er så underlig, krydderne og urtene kjenner jeg godt. Selv om jeg ikke spiser fisk og kylling lenger, har jeg smakt det tidligere og når disse ingrediensene passer sammen i andre sauser tenker jeg meg frem til smaken. Noen ganger trengs det en liten justering i form av mer eller mindre av et krydder. tunfisksalatI denne oppskriften får du både syrlig og krydder smak fra koriander pasten. Her er det ikke nødvendig med noe sterkt krydder siden det er frisk chili i koriander pasten (egen reklame). Det er forøvrig min favoritt paste som finnes hos kolonial.no og i nettbutikken vår. Hvis ønskelig kan et par ss med rødløk terninger blandes i, men det er ikke nødvendig siden tunfisk er ganske smaksterk. Denne kan brukes som pålegg eller tilbehør i en tapasmeny og er holdbar i kjøleskap i ca 10 dager.

NIRUS KORIANDER OG TUNFISK SALAT

2 boks tunfisk

6 ss rømme

2 ss Nirus koriander pastetunfisksalat med korianderAndre oppskrifter med koriander paste

Fremgangsmåte:

Bland alt i en bolle, pynt gjerne med et dryss frisk koriander og et par rødløk ringer. Alt i alt en annerledes fornøyelse. Enklere kan det vel ikke bli? :-)
Briljer på kjøkkenet
Rask frakt
Best i test (TV2 Hjelper deg)
Enkelt og godt