GRATIS frakt på bestillinger over 700.- ☀️

Nirus fusion quesadilla

Desember er en av de koseligste månedene jeg vet om. Mørke morgner med adventslys og masse lys og julefarger i huset. I år er juletreet allerede pyntet, jeg syns det blir for kort å ha det fremme fra lille julaften til 7. januar, i hvert fall når det er ekte edelgran som tar tid å få inn og ut av huset.

Jeg er i rute med nyvaskede vinduer, julegardiner er hengt opp og 3 slag er ferdigbakt (med gode hjelpere). I år har jeg laget ny oppskrift med veganske kokosmakroner som jeg deler snart. Kjenner jeg meg selv rett, så blir det nok krumkaker også etterhvert. De viktigste julegavene er også i boks.

Nå gjenstår bare julenek, julekort, noen små gaver, matinnkjøp og skikkelig bilvask og bli kvitt all krydderlukten! Synes jeg har begynt tidlig, men dagene raser av gårde, så innimellom slike dager er det lov med lettvint løsning. Denne falt godt i smak og lages nok flere ganger i desember. Forresten tror jeg den vil smake godt med rester av ribbe også. Her har jeg brukt min daddel chutney, men den blir spennende med mango chutney og lime chutney også.

Vegetarvarianten for min del blir aubergine skiver krydret med chaat masala og stekt et par minutter i stekepannen før de legges mellom tortillaene. Jeg kan også foreslå sjampinjong med samme prosess.

Ribberull Quesadilla

2 tortilla pr person

3 skiver ribberull

Noen spinatblader

Rødløk i ringer

½ – 1 ss revet parmesan

Nirus Mango chutney eller mango og lime chutney

https://www.youtube.com/watch?v=qtXCdKyERzI&feature=emb_logo

Fremgangsmåte:

  • Varm torillaen på en side, ha på ribberull, legg på spinatblader og rødløk ringer.
  • Ha på revet parmesan. Legg den andre tortillaen over og snu den. La den andre siden bli varm slik at osten smelter.
  • Skjær i passende trekanter og pensle på litt chutney før servering. Ferdig på 1-2-3!
Briljer på kjøkkenet
Rask frakt
Best i test (TV2 Hjelper deg)
Enkelt og godt