GRATIS frakt på bestillinger over 700.- ☀️

Nå kan jeg endelig dele nyheten med dere!

Masalamagic til Spar-hyllene

Med økende etterspørsel og interesse for autentiske, indiske produkter er det en stor glede å dele nyheten om at Masalamagic blir tilgjengelig i Spar og flere nye butikker. Siden 2011 har matserien vært i hyllene til Jacobs, Meny, Kiwi og Kolonial.no. Nå kommer serien til Spar-kjeden.

- Vi er veldig glade for at produktene våre blir tilgjengelige i stadig flere nye butikker. Vår visjon er å gjøre indisk mat like kjent som pizza, pasta og taco, sier gründer Niru Kumra i Masalamagic.

PHOTO-2019-02-22-12-25-57 I tillegg til å lære matglade ganer mer om det indiske kjøkken via kokebøker og kokkekurs, produserer hun en vegansk matserie som finnes i NorgesGruppens butikker.

Flere nyheter

Munnoppfrisker

Indisk mat er mer enn tikka masala og nan, derfor lanserer vi Niru’s munnoppfrisker. Munnoppfrisker er en spennende krydderblanding, som du kan spise etter at du har kost deg med mat. Krydderblandingen gir en god fordøyelse, reduserer hvitløksånde og gjenoppretter PH-verdien etter et måltid.

- Dette er en naturlig «tyggegummi» som er laget uten gummi og er spiselig. Små kandiserte frø er med for å gjøre det lettere å tygge sammensetningen av de bitre frøene. Miksen reduserer til og med søtsug, forklarer Niru Kumra.

Denne sunne og velsmakende kryddermiksen kan også brukes som alternativ til søte drops og pastiller, som rett og frisker opp ånden og smaken i munnhulen. Sunt godteri er en stor global og nasjonal trend, og vi tror at munnoppfriskeren snart vil nå bensinstasjoner og kiosker som et herlig, sunt og vegansk godteri! Untitled Nirus munnoppfrisker er et tilskudd i serien av 15 krydder som er nylansert, og har fått fast plass i alle Meny-butikker. Butikker som ønsker å prøve nyheten og resten av serien, kan bestille via ASKO. Flere butikker har allerede tatt inn hele serien. Ettersom at det er begrenset mengde igjen, kan resten av krydderserien bestilles via info@masalamagic.com

Spesialiteter på vei til Spar-kunder

Niru’s Mango chutney vil fra 18. februar være tilgjengelig i alle Spar-butikker i Norge. Mango chutney har blitt vår best selger; et produkt som blir brukt til alt fra ostefatet, pepperkaker, tapas, grillmat, sandwich, laks og pizza. Nirus håndlagde hvitløksnan blir lansert i 130 nye Spar-butikker. Siden hvert brød er håndlaget, gir det et ekstra luftig brød og ypperlig smak. I tillegg til egen nettbutikk og utsalg fra kurssenteret i Oslo, finnes Masalamagic sine produkter i over 900 dagligvare butikker i Norge. Vi gleder oss til butikk nummer 1000!
Briljer på kjøkkenet
Rask frakt
Best i test (TV2 Hjelper deg)
Enkelt og godt